E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına yağış tehdidi---

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına yağış tehdidi

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçına yağış tehdidi
17 Şubat 2024 - 17:24 borsagundem.com

Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe karşılaşması öncesi Rize'de artan yağış saha zemininde bazı bozulmalara neden oldu. Hakem Arda Kardeşler son inceleme sonunda maçın oynanabileceğine karar verdi

Şampiyonluk yarışında kritik bir viraja giren Fenerbahçe Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor karşısında olacak. Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadele öncesi Rize'de artan sağanak yağış nedeniyle belirsiz bir bekleyiş başladı.

Rize stadının zemininde yaşanan bazı bozulmalar yağışın artması ile daha da sıkıntılı duruma gelebilir. Son dönemde stadyumların zeminleri ile ilgili yaşanan sıkıntı Çaykur Didi Stadı'nda da baş göstermiş durumda. Rize'de saha zemini an itibariyle çok sağlıklı değil. Yağışın maç saatine kadar artma ihtimali zeminin daha da ağır bir hale gelmesi ihtimalini artırıyor. 

MAÇIN ERTELENMESİ KONUŞULDU

Edinilen bilgiye göre; Rize'de yağış şiddetli şekilde devam eder ve top sahada sekmeyecek duruma gelirse maçın ertelenmesi gündeme geldi. 

Süper Lig’de bu akşam oynanacak olan Rizespor-Fenerbahçe maçı karşılaşmasıyla ilgili karar verildi. Maçın Hakemi Arda Kardeşler, yoğun yağış ve zeminle ilgili incelemelerin ardından karşılaşmanın oynanabileceğine hükmetti.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor deplasmanında

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)