E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCem Garipoğlu'nun adli tıp raporu belli oldu!---

Cem Garipoğlu'nun adli tıp raporu belli oldu!

Cem Garipoğlu'nun adli tıp raporu belli oldu!
08 Ekim 2024 - 11:47 borsagundem.com

Cem Garipoğlu'nun açılan mezarından alınan kemik örnekleri üzerindeki inceleme tamamlandı. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezardaki kemiklerin Garipoğlu'na ait olduğunu açıkladı.


Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul'da 15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldürmesinin ardından cezaevinde 2014'te intihar eden Cem Garipoğlu'nun açılan mezarından çıkarılan örneklerin, baba ve anneyle uyuştuğunu, yine bu kişinin 2014 yılında otopsi işlemi yapılarak intihar ettiği belirlenen şahısla birebir aynı DNA profiline sahip olduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, cezaevinde intihar ettiği tespit edilerek defnedilen Cem Garipoğlu'nun, ölmediği ve defnedilen kişinin farklı biri olduğuna yönelik iddialar üzerine Karabulut ailesinin talebi ve Silivri Cumhuriyet Başsavcılığının kararıyla 3 Ekim'de feth-i kabir işlemi yapıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

İstanbul Adli Tıp Kurumu uzmanları tarafından yapılan inceleme sonrasında Biyoloji İhtisas Dairesi'nde kemik, diş ve diğer tüm örnekler üzerinde DNA incelemeleri büyük bir titizlikle gerçekleştirilmiştir. Yapılan işlemlerin sonucunda mezardan çıkarılan örneklerin, baba Mehmet Nida ve anne Tülay Makbule'nin müşterek çocuğu Cem Garipoğlu'na ait olup, yine bu kişinin 2014 yılında otopsi işlemi yapılarak intihar ettiği belirlenen şahısla birebir aynı DNA profiline sahip olduğu tespit edilmiştir.

 

Cem Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili yeni açıklamalar: İntihar mı, kaçış mı?Cem Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili yeni açıklamalar: İntihar mı, kaçış mı?

 

Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı! Avukat Epözdemir: Kemikler sonra mı bırakıldı?Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı! Avukat Epözdemir: Kemikler sonra mı bırakıldı?

 

Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak!Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)08 Ekim 2024 12:07

    Güvenin geldiği son nokta.. Hala inanmayanlar olacaktır. hala yaşadı ve deliller deiştirildidiyenler olacak. yada raporlara farklı sonuç verildi diyecektir. Bu bir güven meselesi.