E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCem Uzan, Türkiye'ye dönüyor---

Cem Uzan, Türkiye'ye dönüyor

Cem Uzan, Türkiye'ye dönüyor
09 Kasım 2019 - 16:45 borsagundem.com

Uzun yıllardır Fransa'da yaşayan Cem Uzan, iki ay içinde Türkiye'ye döneceğini söyledi.


TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • belirsizlik10 Kasım 2019 15:07

    cem uzan medyası aydın doğan medyası ve kapitalist iç ve dış dostları hatırlayınız parti ile hiç alakası olmayan ergün göknel denen adamın üç kuruşluk iski yolsuzluğunu dillerine dolamış shp yi bitirmişlerdi. Ve o günlerden bu günlere geldik. Sonrasında bu millet ne yolsuzluklar ne hırsızlıklar gördü ve hiç biri iski klor yolsuzluğu kadar konuşuluyor mu şimdi örnek türk telekom...Çünki hepsi hep beraber milletin malına çöktü, herkes pastadan bir pay kaptı. Cem uzanın para bitti demek ki. Gelsin pastadan bir pay da kaldıysa kendisi kapsın.

  • Nihat10 Kasım 2019 12:42

    Fransa  veyahut onun da abisi İngiltere buna bir üfürüm vermiş olabilir!   Zaten bu itin amacı sonradan anlıyoruz ki derin devleti ele geçirmekti! Feto itleri  bundan önce davrandı!  Şimdi su uyur düşman uyumaz!  Demek ki bu bir yerlerden destek görüyor ya da görecek!   Humeyni  Fransa da ikamet ederken  bu kadar destek  görmese zaten barınamazdı!  Babası mı6 ajanıydı.   Başa geçer geçmez Irak ile sebebini kendilerinin dahi hatırlamadığı bir savaşa girdiler!  Maksat İslam Dünyasını parçalamak,  Batı kendine kayıtsız şartsız itaat edilen mutlak güç olarak önce Müslümanları sonra bütün Dünyayı ezmek istiyor.  Bunu önce insanların zihniyetini ve fikriyatını değiştirerek yapmak ister ki başarılı olsun.  Bütün bu zulmetlere rağmen insanlık derin uykusundan uyanmak üzere kapitalizm, Emperyalizm, Komünizm,  Faşizm ile temellendirilmiş kahpe  ve şeytani sistemlerin sonu gelmek üzere!  

  • Ces3410 Kasım 2019 12:21

    Biraz geç kaldın millette bir şey kalmadı

  • ...10 Kasım 2019 11:29

    Herkez dikkat etsin ... kendisini ispat etmiş biri

  • Sedat Aksın10 Kasım 2019 08:23

    Diğer  işadamlarımızdan  farkı yoktu.Rahmetli  işadamlarımızdan  Sakıb Sabancı ve  Vehbi  Koç'un  vasiyetleri  çocuklarına : ''- Siyasete  bulaşmayın!  Devletle iş yapmayın!''olmuştu.Siyasete bulaştı.Cesur  çıktı.Parti kurdu.Siyasete  şahin  girenlere  yem oldu.Hepsi bu.Siyasete  bulaşanlar,devletle iş yapanlar  yerlerinden  yurtlarından  oldu.Şimdi  sorun bakalım  nasıllar? Memnunlar mı  hallerinden? 

  • uyanık10 Kasım 2019 08:02

    yakında af çıkacak bundan yararlanacak istihbarat ı saglamdir

  • ihlası-zedeli (1)10 Kasım 2019 00:10

    dindar nesil yetiştireceklermiş .d  eyyy dinden nasini almamışlar ama almış gibi görürnenler, yetiştireceğiniz dindar nesil dindar görünümlü ihlas gayrimenkul sahipleri gibi olacaksa aman kalsın ne din bıraktılar ne iman bunlara izin verenlerinde bunlarında yatacak yerleri yok haram olsun zehir zıkkım olsun AKP de fos çıktı ne yasa ne hak ne hukuk kalmadı millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik dediler durdular ama hepsi arkamıza geçmiş görüntüleri dindar ama millete attıkları kazıkların haddi hesabı yok yazıklar olsun !...  

  • mantık10 Kasım 2019 10:40

    İhlas  2001 krizinde battı!  

  • fafa09 Kasım 2019 21:52

    Kendisi dürüst değildi ama mallarına alel acele el kondu milletin malı olmasına rağmen bedavadan elden çıkarıldı.

  • ahaha09 Kasım 2019 21:29

    gelme hocam... milletin ne soyulacak parası kaldı.. ne kenarda köşede birikimi.. herkes kredi kartı borçlusu.. herkesin evi arabası hatta cebindeki telefon bile kredile alınmış senetle alınmış taksit ödenecekde zimmeti üerine geçecek.. sen gittin, yerin çabuk doldu sayın uzan.. sakın gelme 5 kurul kalmadı verecek ...sen melek kaldın bunların yanında, hiç deilse abd yi tokatladın motorolayı.. bunlar bismillah dedi cemaate yüklendi hahaha

  • Bika09 Kasım 2019 21:15

    Türkiye'de dolandırıcılıktan para kazanmanın kolay olduğunu bildiğinden gelmek istiyor.

  • BORSACI 09 Kasım 2019 20:52

     BU CENNET VATANA İHANET EDENLERİN YERİ CEHENNEMİN DİBİ OLSUN .NEDEK KAÇTIN ŞİMDİMİ AKLIN BAŞINA GELDİ.

  • bir yorum.09 Kasım 2019 20:49

    Gel bekletme milleti millet tekrar senin tarafından soyulmak istiyor çok özlemişler ama soyulacak sadece donu kalmış onu sen soy cıscıblak kalsın bu millet

  • bir yorum.09 Kasım 2019 20:44

    dön seni çoook özlemiştik yine milleti soyup soğana çevirirsin hadi gel olum

  • Nihat09 Kasım 2019 19:49

    Bu çakal,  kepez Çukurova gibi devletinde ortağı olduğu şirketleri yıllarca hiç bir ortaklık payı ödemeden yönetti!  daha doğrusu sövüşledi.  Aşşağı yukarı bütün işleri devlete kazık atmak üzere konumlanmış!  Reis bu devlet içinde devlet olmaya çalışan bu mafya bozuntusunu büyük cesaret göstererek saf dışı etti. Aranan ve hakkında  kesinleşmiş hapis cezası olan biri olarak biraz zor dönersin! 

  • Emrah09 Kasım 2019 19:03

    Doğan grubu medyada değil çekildi zaten daha kötüsü gazete satışları yerlerde sürünüyor internet bitirdi günlük gazete okumayı fakat akıllı adamsın Cem Uzan yıllar önce telsim şirketini kurmuştun bugün adı vodafone acaba kaç milyar dolar eder türkiye operasyonu ciddi para eder bence.koç grubu,sabancı grubu diğer büyük gruplar nasıl görmemiş yıllar önce bu madeni ileri görüşlü olmak geleceği okumak çok farklı yetenek tabi sonuç olarak akıllı adam hep para kazanır sende bu yeti var bak diğeri Ferit Şahenk ancak lokanta işletir yada otel satın alır ne diyim.

  • Uyanıklar kralı 09 Kasım 2019 18:28

    ACaba hangi yüzle önce delikanli olcan baban abin erkek gibi gelecek yetimin yendiğiniz hakkını Vereceksin sonra bu millet seni affedecek

  • ıtri09 Kasım 2019 20:05

    yetimin hakkını yiyen kim? iftira atma

  • cuzan09 Kasım 2019 17:41

    reyiz hayırdır?

  • Azad09 Kasım 2019 17:11

    Gelme , böyle iyi

  • Limoni09 Kasım 2019 16:58

    Bir sen eksiktin. Gel de kadro tamamlansın.