E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÇemtaş bilançosuna Uzel darbesi ---

Çemtaş bilançosuna Uzel darbesi

Çemtaş bilançosuna Uzel darbesi
11 Şubat 2011 - 00:14 borsagundem.com

Çemtaş Çelik’in başı 1976 yılından bu yana çalıştığı ve en büyük müşterileri arasında yer alan Uzel Makine’dan alacakları nedeniyle dertte

Elif Batu Yener /BORSAGUNDEM.COM
2009 yılındaki 1.1 milyon liralık kârı geçen yıl sonu itibariyle eriyerek 4 milyon lirayı aşkın zarara dönen Çemtaş Çelik’in bilançosunu denetleyen Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. de yatırımcıları Uzel’den olan alacaklar konusunda uyardı. Şirketin 2010 bilançosunu denetleyen şirket, aile içi anlaşmazlık nedeniyle kapısına kilit vuran Uzel Makina’dan muhatap bulunamadığı için mutabakatı sağlanamayan, 31 Aralık 2010 tarihi itibariyle 7 milyon 646 bin 878 TL tahsili şüpheli alacağı bulunduğuna dikkat çekti. Denetim raporunda, “Söz konusu alacağın tahsil edilebilirliği konusunun belirsizliğini koruduğu ve alınan ipotek ve teminatların alacak tutarını karşıladığı için 31 Aralık 2010 tarihli ilişikteki finansal tablolarda herhangi bir karşılık ayrılmadığı” vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)