E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCentilmen Aslan---

Centilmen Aslan

Centilmen Aslan
07 Mart 2012 - 07:20 borsagundem.com

Galatasaray kafilesinin önceki gece Sivas’tan İstanbul’a dönerken yaptığı bu davranış Sivassporlu yöneticilerin takdirini topladı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve iki yardımcısının yanı sıra, Yiğidoların Çek savunma oyuncusu Navratil’in, sarı-kırmızılı takımın özel uçağıyla İstanbul’a geldikleri öğrenildi. Navratil’in kendisine büyük sıkıntı yaşatan protez dişindeki problemin tedavisi için uçağa bindiği kaydedildi. Bu sezon deplasman galibiyetleri ardından İstanbul’a dönerken uçakta zafer şarkıları söyleyen Galatasaraylı oyuncuların, kırmızı-beyazlı teknik heyet ile Navratil’in yanlarında bulunması nedeniyle bu kez sessiz kaldıkları vurgulandı. Sivassporlu yöneticiler, gösterilen hassasiyet nedeniyle Galatasaray’a teşekkür etti.
Cim-Bom durmuyor
Süper Lig’in lideri Galatasaray’da gözler Gençlerbirliği maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı takım, Florya’da basına kapalı yaptığı antrenmanla başkent ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sivasspor maçında 90 dakika forma giyenler salonda yenileme yaparken, diğer oyuncular sahada iki grup halinde çalıştı. Oyuncuların pas çalışmasından sonra çift kale maçla idmanı bitirdikleri açıklandı.
Taraftar karşıladı
Sivasspor deplasmanında 3 puanı, 4 golle alan lider Galatasaray, önceki gece geç saatlerde özel uçakla İstanbul’a dönerken, Atatürk Havalimanı’na adeta akın eden taraftarlar, sarı-kırmızılı kafileyi coşkulu bir şekilde karşıladı.
Meşaleler yakarak teknik heyet ve oyunculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Fatih Terim’i adeta sevgi çemberine aldı. Terim ve oyuncularla fotoğraf çektiren sarı-kırmızılılar uzun süre şampiyonluk şarkıları söyledi. 
Aysal’dan yemek
Başkan Ünal Aysal, Spor Toto Türkiye Kupası maçları öncesinde Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı’nın oyuncuları ve teknik heyetine moral yemeği verdi. Galatasaray Adası’ndaki yemekte Aysal’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Refik Arkan ve Adnan Öztürk ile yöneticiler Sedat Doğan, Mete Başol ve Sportif Koordinatör Bülent Tulun’un hazır bulunduğu belirtildi. Başkan Aysal, sarı-kırmızılı kadınlardan, kupayı istedi. Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ise kupayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)