E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivCentral Suat Suna ile radyolarda---

Central Suat Suna ile radyolarda

Central Suat Suna ile radyolarda
09 Temmuz 2012 - 11:32 borsagundem.com

Central Rent A Car yol şarkısı, Suat Suna’nın sesiyle Türkiye’nin her yerinde radyo dinleyicileri ile buluşuyor

Ünlü sanatçı Suat Suna’nın sesini Türk radyo severler ile buluşturan Central Rent A Car, şaşırtıcı reklam kampanyası ile yine farklı bir mecrada, ilgi çeken bir çalışmaya imza attı. Suat Suna’nın bestelediği ve seslendirdiği Central jingle çalışması, keyifli müziği ile şimdiden dillerde yer etti.
Günlük araç kiralama sektöründe çok kısa sürede Türkiye çapında toplam 13 hizmet noktasına ulaşan Central Rent A Car, oluşturduğu Central modelinden esinlenerek yaratılan jingle çalışması ile olumlu tepkiler alarak, dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye’nin önde gelen ulusal ve yerel radyolarında yayınlanan çalışma, özellikle araçların trafikte olduğu, radyoların en yoğun dinlendiği zaman dilimlerinde Suat Suna’nın sesiyle hayat buluyor. Yepyeni bir araç kiralama deneyimi yaşatmak iddiası ile yola çıkan Central, jingle çalışması ile senede iki defa değiştirdiği son model ve 15.000 km’den az kullanılmış Volkswagen ve Audi marka araçların yer aldığı Central modelini milyonlar ile tanıştırmayı hedefliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)