E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivCentral uçaklara girdi---

Central uçaklara girdi

Central uçaklara girdi
26 Nisan 2012 - 11:52 borsagundem.com

Özel Havayolu Network’üne sahip SniperChannel’ın yeni bagaj kapağı uygulaması Pegasus Havayollarında Central Rent A Car için gerçekleştirildi

Central, 10 yıllık filo hizmetleri deneyiminden sonra, günlük kiralama sektörüne iddialı bir giriş yaptı. ‘Rekabetçi Fiyatlarla Yüksek Kalitede Hizmet’ anlayışı ile sektörde ilklerin uygulayıcısı olan firma, sosyal medya ve çeşitli mecralarda elde ettiği %100’e yaklaşan müşteri memnuniyeti ile de dikkat çekiyor.
Pegasus Havayolları bünyesindeki uçaktaki bagaj kapaklarında, Central filosunda yer alan son model Volkswagen araçların görüntüleriyle karşılaşan yolcular, reklamları ilgi çekici ve sempatik olarak değerlendirdi. Verilen mesajda, yolculara göz kırpan, yolcuların gözünün içine bakan, son model araçların Central ofislerinde rekabetçi fiyatlar ve üstün Central standartları ile müşterilerini beklediği ifade edildi.
Hedef kitlelerinin neredeyse %90’nını oluşturan havayolu yolcusunu yakalamanın önemli olduğunu belirten Central Yetkilileri, bu kitleyi yakalamaya yönelik farklı mecraları denemeye devam edeceklerini belirttiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)