E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÇetenin yeni hisseleri ---

Çetenin yeni hisseleri

Çetenin yeni hisseleri
05 Eylül 2011 - 10:18 borsagundem.com

Çok sayıda operasyonda binlerce yatırımcıyı mağdur eden çetenin iki hisseye yöneldiği borsa kulislerinde konuşuluyor

Desa hisselerinde çok sayıda halka açık şirketin patronu konumundaki bir ismi dolandırdıkları öne sürülen Kemer Country çetesinin rotayı TCRYO ve Ataç İnşaat’a çevirdiği borsa kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanıyor. Geçen hafta Pınar Su hisselerinde yaptıkları operasyonu tamamlayan çete üyelerin yeni operasyon hazırlıklarını bu iki hisseye yoğunlaştırdığı gelen iddialar arasında.
Bugüne kadar isimleri Desa, Uşak Seramik, Gediz İplik, İBTYO, Datagate, Denizli Cam, Pınar Su, Kalkınma Bankası ve Emek Elektrik gibi çok sayıda hisse ile anılan Kemer Country çetesi oldukça fazla üyeye sahip.
Genellikle bir birleriyle kavgalı gibi görünün ve sürekli birbirlerinin arkasından konuşan çete üyeleri ‘menfaatler’ çakışınca hemen bir araya gelebiliyorlar. Özellikle Adana, Antep ve Malatya gibi paralı patronların bulunduğu illerde organize olan çete üyeleri çeşitli aracı kurumlardaki dealerları da para karşılığında satın alıyorlar. Aracı kurum çalışanları zengin müşterilerine çetenin operasyon yaptığı hisseleri aldırıyor, çete lideri konumunda olan Yahudi de bunlara araba yada yüzde 15 ila 25 arasında değişen komisyonlar veriyor.
Anadolu’da patronları bu tuzağa çeken çete üyeleri de aynı şekilde ödüllendiriliyor.
Bu arada çetenin en önemli kozu da Yahudi’nin yurtdışında önemli bir fonda çalışan ablası… Yahudi, ablasını da kullanarak tahtalarda yabancı alım yapıyormuş havası oluşturuyor. Bu şekilde büyük yatırımcıların operasyon yapılan tahtalara daha kolay çekildiği söyleniyor.
Bu arada, ‘Desa hisselerinde bir patronu dolandırdığı’ iddiaları borsa kulislerinde sesli olarak dile getirilen Yahudi’nin neden ‘AVGYO ve Metro hissesi aldığı?’ sorusuna yanıt aranıyor…
Borsagundem.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mikrop11 Eylül 2011 21:54

    berko 10-11 diyolar acaba neden?? acaba etrafa bole haber mi yayıyorlar. f bey iki kardeş f&f. malatyalıda battım diyomuş. yedik bizde.

  • Erdem06 Eylül 2011 12:15

    Şaşkın bakkal da berberlik yapan ve ünlü spekülatörün paralarının üstüne yatan adama dikkat edin.Patron un malını satıp açıktan para alıyor.Aman dikkat

  • Erdem06 Eylül 2011 12:14

    Mepet ve Avgyo ya dikkat edin.Bilerek yukarı sürdüler patronun malını satacaklar.Yakında çok sert düşüş olur.Alanın elinde patlar.

  • batmanspor06 Eylül 2011 11:01

    kesinlikle doğru nerden döner belli olmaz ama taban serisi başlayabilir. almayı duşunenler riske girmesinler genede kendileri bilir.

  • yine bir dost06 Eylül 2011 09:31

    aşağıda nakite geçin dedim ama satarsınız yükselir falan orasını bilemem sonuçta yatırım uzmanı değilim. yanlız desa.ibtyo.emkel.dgate. hisselerinde sert düşüşler grafiklerde gözükmekte..

  • bir dost06 Eylül 2011 09:18

    brksn da son viraja geliyorlar diye düşünüyorum. kazancı olan varsa nakite çevirmekte acele ederse iyi olur bu adamları 4-5 taban anca kesiyor

  • zippo06 Eylül 2011 09:14

    3 tane davar versen gudemezlerde elini versen kolunu alamassın. ayrıca reklamları yapılmıyor. bu haberleri okuyanlar en azından malatyalı turguta kanmazlar değil mi?? yasefle bunlar ortaktı.

  • yasef bora06 Eylül 2011 09:07

    ya bu adamların neden bu kadar reklamı yapılıyor anlamadım bu adamlara 3 tane davar versen onu güdemezler.

  • tipi-tip05 Eylül 2011 21:49

    yahudiyi neden bu kadar taktınız kafaya anlamadım ama ,galiba bu adam herkese yamuk yapan biri intibası oldu heryerde bu adam varmış gibi yazılıyor.kaç parası var bunun ? bence boşyere kahraman oluşturuluyor....onun yaptıklarını çoluk çocuk ta yapıyor hisselerde..

  • apo05 Eylül 2011 17:48

    brksn

  • çolak05 Eylül 2011 16:45

    Ataç ve uşak talar

  • ....05 Eylül 2011 13:24

    berkooooo da onlar var.

  • malatyalı05 Eylül 2011 13:15

    bizim malatyadaki dolandırıcının adı turgut ise, adam burada hala senet aldırıyor ve komisyon alıyor. isimleri de yazsanızda herkes bilse.

  • H İ Ç05 Eylül 2011 11:55

    Size, bu düzenbazları deşifre ettiğiniz; enazından okuyanlara duyurduğunuz için içtenlikle TEŞEKKÜR ederim. Arkadaşlar oyun oynanan BU KAĞITLARDAN UZAK DURUN. Sakın "ben de birşey kapayım" sevdasına kapılıp oyuna dahil olmayın. Maazallah elinizdekini tümden kaybedebilirsiniz.

  • 05 Eylül 2011 11:06

    evet yaaa girseler netaşada

  • salim05 Eylül 2011 10:36

    Netaş a neden girmiyorlar acaba?