E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇeyiz ve konut desteği yükseltiliyor---

Çeyiz ve konut desteği yükseltiliyor

Çeyiz ve konut desteği yükseltiliyor
02 Şubat 2018 - 13:18 borsagundem.com

Konut hesabında devlet katkısı 15 bin liradan 20 bin liraya, çeyiz hesabında devlet katkısı 20 bin liradan 25 bin liraya yükseltiliyor

Yatırım, üretim, istihdamı artıracak düzenlemeler ve vergi ile ilgili yeni değişiklikleri içerisinde barındıran yasa tasarısı TBMM'ye sevk edildi.

İçerisinde asgari ücrette vergi kesintisini kaldıracak düzenleme de yer alan tasarıda, çeyiz desteği için devlet katkısı oranının yüzde 20'den 25'e yükseltilmesi azami katkının 5 liradan 7 bin 500 liraya çıkarılması da yer alıyor.

Öte yandan bir destek de ilk kez konut alacaklara geliyor. Konut hesabında devlet katkısı 15 bin liradan 20 bin liraya, azami devlet katkısı oranı yüzde 20'den yüzde 25'e çıkarılıyor.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, önceki günlerde konut hesabı ile ilk kez konut alacaklar için yeni bir düzenleme yaptıkları müjdesini vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ANK02 Şubat 2018 16:32

    torba yasaya nedense emeklilerin intibak yasası sıgmıyor ne kadar buyukmuş yaa

  • KILIÇ02 Şubat 2018 14:48

    ÇOK BÜYÜK FIRSAT OLARAK GÖRÜYORUM ANCAK HALKIMIZ TASSARUFU DEGERLENDİREMİYOR OYSAKİ HİÇ BİR YATIRIM BU KADAR KAZANDIRMIYOR ŞU DÖNEMDE BİR ÇOK ALANDA YATIRIMCI ZARARDA OLUP BU YATIRIMLARDA ZARAR OLMADIGI GİBİ ARKASINDADA DEVLET DESTEGİ VAR ŞAHSEN FIRSAT GÖRÜYORUM.