E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisCEYLAN GİYİM'DE NELER OLUYOR?---

CEYLAN GİYİM'DE NELER OLUYOR?

CEYLAN GİYİM'DE NELER OLUYOR?
07 Aralık 2009 - 00:39 borsagundem.com

Şirketi, danışmanlık yapan kişiler satın alıyor, bir şirketin finans bölümünde çalışan Semra Çalık, şirket hisselerinin önemli bir kısımını borsadan topluyor. Kafası karışan yatırımcı ne yapacağını bilmiyor

Ceylan Giyim'in satışı ile birlikte oluşan soru işaretleri yatırımcıların kafasını karıştırıyor. BORSAGUNDEM.COM'a mali atan okuyucularımız danışmana yapılan satışı 'tirajı komik' bir durum olarak yorumluyor. Patronu eski bir borsacı olan CFK Partners'ın neden ana faaliyet alanı dışına çıktığı ve tekstil sektöründeki bir şirkete yatırım yaptığı sorgulanıyor. Yatırımcılar, şirketi alan kişilerin hangi amaçla Ceylan'ı aldıklarını açıklamamasından yakınıyor. Bir şirketin finans yöneticisi Semra Çalık'ın piyasa değerinin altında satılan şirketin hisselerini neden topladığı ise diğer soru işaretlerinin başında geliyor. Yatırımcılar, finansal danışmanlık amacıyla kurulan bir şirketin bu satın almayı neden yaptığı belirsizliğinin yanı sıra "Satışın perde arkasında başka isimler var mı?" sorusuna yanıt arıyor. BORSAGUNDEM.COM'a ulaşan bazı iddialarla ilgili araştırmalarımız sürüyor. Yakında şirketi satın alan kişiler, bağlantısı olduğu isimler ve Ceylan Giyim'in geleceğiyle ilgili ayrıntılı haberleri sitemizden okuyabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)