E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüCEYLN: Bedelli bölünmeye rağmen tavan!---

CEYLN: Bedelli bölünmeye rağmen tavan!

CEYLN: Bedelli bölünmeye rağmen tavan!
07 Mayıs 2012 - 11:26 borsagundem.com

Ceylan Yatırım Holding hisseleri ekranlarda %30 değer kaybetti gibi görünse de ilk seansta %10 primle tavan oldu...

Ceylan Yatırım Holding hisseleri bugün %172,73 bedelli bölünme sonrası güne 1,71 TL baz fiyatla başladı. Açılışın ardından yaklaşık 250 bin lot işlemle nedeni anlaşılamayan bir şekilde tavan oldu. 
Bugün işleme açılan CEYLN.R ve ona bağlı olarak CEYLN.Y sıraları ise hızla değer kaybetti. CEYLN.Y sırası güne 1,71 TL'den başlamasına rağmen 1,53 TL'ye geriledi ve taban oldu. Ceylan Yatırım Holding 3 Mayıs 2012 yönetim kurulu kararında kar payı dağıtmayacağını açıkladığı için eski ve yeni hisselerinin teorik olarak eşit olması gerekiyor. 
Hissedeki bu agresif hareketler yatırımcılar arasında, oyuncuların rüçhan kuponlarını satbilmek için eski hisseleri tavana özellikle çektiklerine yönelik şüpheye neden oluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir dost20 Haziran 2012 17:05

    şüphesi falan yok bu insanlar bu kadar içlerinde Allah korkusu olmadan bizleri bu denli üzdüler ya! ALLAH(cc)onları bizden daha beter eder inşaallah!bunca insanın bedduası bunları elbet birgün tutacaktır CEYLAN'ı bu hale getirenleri ve bizleri üzenleri Allah bildiği gibi yapsın inşaallah!..

  • vatandaş09 Mayıs 2012 15:12

    İlk gün artıi arkadan tavan tavana bu nasıl ahlak ya düşersin ya çıkarsın..

  • Osman09 Mayıs 2012 10:10

    Daha önce gönderdiğim yorumu niye yayınlamıyorsunuz ??