E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüCEYLN: Eski ve yeni birleşti---

CEYLN: Eski ve yeni birleşti

CEYLN: Eski ve yeni birleşti
28 Haziran 2012 - 11:02 borsagundem.com

Borsanın en spekülatif hissesi konumuna gelen Ceylan'da eski ve yeni hisseler birleşti

Sermaye artırımından sonra sürekli değer kaybeden ve fiyatı 7 liradan 1 liraya kadar düşüş kaydeden Ceylan Yatırım Holding hisselerinde eski ve yeni hisseler birleşti. Dün yüzde 18'e yakın prim yapan hiseler bugün yüzde 14 gerilemiş durumda. Ceylan hisseleri nominal değer olan 1 liradan el değiştiriyor. 
Birleşmeyle ilgili olarak bugün yapılan açıklama ise şöyle: " Birleştirilen Eski ve Yeni Hisse Pazarı: Ceylan Yatırım Holding A.Ş.'nin 27.06.2012 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan karara istinaden 28.06.2012 tarihinden itibaren (bugün) şirketin YENİ sırası (CEYLN.Y) işleme kapatılacaktır. Şirketin eski hisse senetleri ile yeni hisse senetleri bugünden itibaren ESKİ (CEYLN.E: SERBEST MARJ) sırasında işlem görecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir dost06 Temmuz 2012 16:30

    YAZIK BU HÜKÜMETE VERDİĞİM OYLARI HELAL ETMİYORUM.DİNDEN BAHSEDİLEN BİR ÜLKEDE KUMAR AYYUKA ÇIKMIŞSA BENDE SORU İŞARETLERİ BAŞLAMIŞTIR.BEN BU BORSANIN KUMAR OLMADIĞINI BİLDİĞİM İÇİN BİR VESİLE İLE OYNADIM EĞER DEVLET BUNU KUMAR HALİNE GETİRDİĞİNİ BİLSEM OYNARMIYDIM.GELDE ŞİMDİ BU İNSANLARA GÜVEN MADEM ŞİRKETLERİ KONTROL EDEMİYORSUNUZ İHRAÇ EDİN.GÜCÜNÜZMÜ YOK VARDA ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞU KESMEK İSTEMİYORSUNUZ,BU GÜZELİM İSLAM DİNİNE GELİNCE EMİNİMKİ BENDEN DAHA ÇOK NE PEYGAMBERİMİ NEDE ALLAH'IMI SEVEMEZSİNİZ BUNA MEVLA ŞAHİDİM OLSUN AMA SÖZ EDİLDİĞİNDE KIL KONDURMAZSINIZ AMA ÇIKAR UĞRUNA ALLAH MUHAFAZA DİNDEN ÇIKACAKLAR BU ELİNE PAŞALIK VERİLENLER VESSELAM

  • 01 Temmuz 2012 20:41

    ceylanın borsagündeme açtığı davayı da gündeminize getirmenizi de görmek isteriz, demokratikseniz yorumumuda yayınladığınızı görmek isterim

  • niğdeli29 Haziran 2012 00:27

    bu kadar yatırımcı borsada para kaybetmek içinmi var yani bu nasıl bir sistemdir 12 lerden buraya gelen hisse nasıl olurda 1 li fiyatlarda gezer yahu buraları kontrol eden yok herkez kafasına göre at koşturuyor yazık çok yazık ne zaman düşenlere baksam ceyln başı çekiyor girmeyin böle hisselere daha güvenli hisseler var (şahenk)

  • ankarali28 Haziran 2012 21:50

    Sozde yatirim araci olan borsa nin yasal kumardan hicbir farki kalmadi.ve nasilki kumarda kazanan hep mekan sahibi ise burdada ayni durum soz konusu.

  • ismail atak28 Haziran 2012 15:08

    Allah sizi ve borsadaki sizin gibilerini kahretsin...inşallah bizden çaldığın paralar kursağında kalır..bu üç kağıtcılara dur diyecek kimse yok mu??nasıl memlket burası??her konuşmlarında demokrasiden dem vuran büüyükler görmüyormusunuz 2 yıldır borsada dönen dolapları??

  • 28 Haziran 2012 12:34

    serbest marj bir hisse senedinin kapalı kaldıktan sonra işleme açıldığında %10 luk seansiçi tavan ve taban sınırının olmaması.

  • aytac28 Haziran 2012 11:51

    serbest marj ne demek.

  • ...28 Haziran 2012 11:36

    mahvolduk bugunde. kanımızı son damlasına kadar emdiler.