E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCezaevinden çıktı, öz oğlunu öldürdü---

Cezaevinden çıktı, öz oğlunu öldürdü

Cezaevinden çıktı, öz oğlunu öldürdü
08 Mayıs 2020 - 20:53 borsagundem.com

Eşini bıçakladığı için ceza alan kişi tahliye olduktan sonra oğlunu öldürdü. Zanlı aranıyor.

Denizli’nin Çivril ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini bıçakla yaralamak suçundan girdiği cezaevinden 5 ay önce tahliye olan bir kişi, oğlunu öldürdü.

Ünal Y. (52), boşanma aşamasında eşini bıçakla yaralaması nedeniyle cezaevine girdi. Yaklaşık 5 ay önce tahliye olan Ünal Y, devam eden davalarda kendisi aleyhine tanıklık yaptığı gerekçesiyle oğlu Şahin Y. (21) ile tartışma yaşadı.

Oğlunun bugün çalışmaya başladığı Hamam mahallesindeki inşaat firmasına gelen Ünal Y, bir süre tartıştıktan sonra oğlunu yaklaşık 100 metre uzaklıktaki elma bahçesine götürdü.

Ünal Y, yanında getirdiği tabancayla oğlunu başından vurarak kaçtı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince öldüğü belirlenen Şahin Y’nin cenazesi otopsi için Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İş yerinin güvenlik kamerası, bisikletle şantiyeye gelen babanın oğlunu bahçeye doğru çağırdığı, ikilinin yürüyerek şantiye alanından uzaklaştığı anları kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yazık oldu sana08 Mayıs 2020 23:51

    Oğlanda akıl yok böyle sana zarar vereceği belli adamı öldürebilirsin ve de İslam'a göre cezası yok. 3-5 seneye çıkardın, keşke sen erken davranıp oldurseydin. Bir gece arkadan koyaydın böğrüne bıçağı, bir o dan kurtulmuş olurdu dünya

  • sahin kuş 08 Mayıs 2020 22:11

    hani kadına şiddet yapanlar çıkmıyacaktı

  • n.kemal08 Mayıs 2020 21:09

    Şimdiye kadar cezaevinden çıkanların büyük bir kısmı yeniden suç işleyerek çok kişinin canını yaktılar. Af çıkaranlar bu bu suçlara ortak oluyorlar.

  • Reziller08 Mayıs 2020 23:53

    Af çıkaran milli yada müslüman değil sadece dünya malına tapan ahlaksız güruh. İslam'da bu suçlara affetme yetkisi yoktur yöneticilerin. Bunlar ortaya çıkıp bir de utanmadan insanlara islam dersi vermeye çalışıyor