E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıCharlie Lee, elindeki litecoin'in tamamını sattı---

Charlie Lee, elindeki litecoin'in tamamını sattı

Charlie Lee, elindeki litecoin'in tamamını sattı
20 Aralık 2017 - 12:23 borsagundem.com

Coinbase'in eski yöneticilerinden ve 2011 yılında Litecoin'i kurmuş olan Charlie Lee, elinde bulundurduğu Litecoin'in tamamını sattığını duyurdu.

BORSAGUNDEM.COM

Coinbase'in eski yöneticilerinden ve 2011 yılında Litecoin'i kurmuş olan Charlie Lee, elinde bulundurduğu Litecoin'in tamamını sattığını duyurdu.

Lee, Reddit'e gönderdiği açıklamasında, Litecoin'in kurucusu olarak sahip olduğu nüfuz ve konum nedeniyle doğabilecek çıkar çatışmalarını önlemek için elinde bulundurduğu litecoinlerin tamamını sattığını bildirdi.

Coinbase'de geçirdiği zaman ve edindiği yecrübe sayesinde Lee, kripto para piyasalarının kilit isimlerinden biri olarak biliniyor ve SatoshiLite
Thanks to his time at Coinbase and LTC, Lee is regarded as a key influencer in the crypto space and he has accumulated more than 378,000 followers on Twitter, where his handle is @SatoshiLite lakaplı twitter hesabının 378 binden fazla takipçisi bulunuyor. Lee, yaptığı açıklamada bazı zamanlarda atmış olduğu tweetlerin piyasayı doğrudan etkilediğini ve bunun bir manipülasyon olarak algılanabileceğini belirtiyor.

Lee bu konuda "Ne zaman Litecoin fiyatı konusunda bir tweet atsam bu iyi bir haber de olsa kötü bir haber de olsa daima bunu kendi şahsi çıkarım için yapmış olmakla suçlanıyorum. Bazı insanlar LTC de açık pozisyonum olduğunu dahi düşünüyor. Oysa ben her zaman LTC'de bir pozisyon açmadan önce ya da sonra bu konuda bir tweet atmaktan kaçınıyorum. Fakat anlıorum ki ne yaparsam yapmayım daima insanların kafasında soru işaretleri olacak. Bu da Litecoin'in başarısını gölgeleyecek" ifadelerini kullanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cincoin20 Aralık 2017 16:31

    Yakında herkes kendi coinini üretir piyasada en az bir milyon tane coin olur ve bu işin o şeyi çıkar