E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP İstanbul İl Başkanı'na soruşturma açıldı---

CHP İstanbul İl Başkanı'na soruşturma açıldı

CHP İstanbul İl Başkanı'na soruşturma açıldı
23 Nisan 2020 - 17:14 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili soruşturmanın genişletildiği öğrenildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun’un evinin fotoğraflarını çekerken koruma polisleri tarafından tespit edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla soruşturma başlattı. Soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü, elde edilecek delilere göre yeniden değerlendirileceği kaydedildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Avukatı Sezgin Tunç'un, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça teşvik” iddialarıyla yaptığı suç duyurusu üzerine de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

İFADESİNDE ÇEKTİĞİNİ KABUL ETTİ

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun’un evinin fotoğraflarını çektiğini İstanbul Anadolu Başsavcılığı’nın talimatıyla alınan ifadesinde kabul etti. Özçağdaş “İnşaat var mı yok mu" diye fotoğraf çektim” dedi. 

KAFTANCIOĞLU HAKKINDA SUÇA AZMETTİRME SORUŞTURMASI

Öte yandan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da dün twitter hesabından bir açıklama yaparak, Özçağdaş’a partisinin talimat verdiğini belirtti. Bunun üzerine Fahrettin Altun’un avukatının Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça teşvik” iddiasıyla yaptığı suç duyurusu üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir soruşturma başlattı.

Olay İletişim Başkanı Altun'un Üsküdar'daki 'daimi koruma' altındaki konutunun önüne bir araçla giden Özçağdaş’ın, cep telefonunu çıkarıp evin fotoğraflarını çekmesiyle başladı. Polislerin uyarısı üzerine Özçağdaş, "CHP Üsküdar İlçe Başkanı olduğunu, daha sonraki günlerde tekrar gelerek fotoğraflama yapacaklarını" söyleyerek evin önünden uzaklaşmak istedi. Özçağdaş’ın koruma polislerinin "bekle" uyarısını dinlemeden de olay yerinden ayrıldığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İstanbul 24 Nisan 2020 20:53

    Se. İl baskan sen maas alıyor musun eğer alıyorsan hakım helal etmiyorum ve beledıye il baskan maas asğari 3kat ğecmezsın il baskan maas asğari ucret 5 ğeçmezsın milletvekil maas öğretmen maaşı ğeçmezsın. Bu dunya boş herkes ölüm tatacak kim ne derse desin kim ne ğöturdüler ama arkasında ıyı dıyen olsun

  • AHMET ÖZBİR23 Nisan 2020 21:13

    CHP KAOS PEŞİNDE! Millet ise vatana sevda peşinde! REİS'imizle birlikte KÜRESEL GÜÇ olmuşuz, gericileri ÇILDIRTMIŞIZ! HDP'nin çizgisinde olan bu kadını ATIN İÇERİ, SEVİNDİRİN BİZLERİ!..

  • Halk insanı23 Nisan 2020 20:49

    Dhkpc pkk fetöye çok sıcak hareketler görüyor ve not ediyoruz

  • Xyz23 Nisan 2020 19:29

    Bu bayan istanbulda ak partiye seçim kaybettirdi işi zor akp peşini bırakmaz.

  • ahaha23 Nisan 2020 18:28

    Feotoculer devletin kozmik odasına girip resim ve fotoğraf çekince bukadar tepkileri olmadı. hatta giren savcılara altlarındakı devlet otomobılleı verildi.. devletin odasının imaj kopyası resmı çekıldı ses yok, şimdi bu neyin nesinin resminin tartışması  ? işsiz bunlar işsiz.. devlet yönetin devlet...

  • Mucise Reis ;)23 Nisan 2020 18:27

    Sayın iyi parti başkanı, meral akşener evi bir çok gazeteci tarafından zili çaldı. partililer arabalarla evinin önüne gönderildi. birçok gazeteci zil çaldı. meral hanım pencereden çıktı konuştu. çay ve su ikram etti gazetecilere. tvler caddeyi sokağı gösterdi durdu. Yani ozaman ilgili adli yargı ve savılar nerede idi ?  nezaman adamına göre hukuk gelir, ozaman iktidar kaybeder. TV lerdede böyle, romanlardada,hikayelerdede, tarihi belgelerdede böyle. İktidarın yaptığı bu yol, yol değildir. saçma sapan içi boş muhabbetler.  İstanbul seçimi iptali içinde uğtaştılar ne oldu ? mahkeme kabul dahi etmedi. saçma sapan işler... ozaman GOOGLE HARİTA ÖZELLİĞİNİ TÜRKİYEDE ENGELLEYİN. HER YERİN RESMİ KROKİSİ FOTOĞRAFI VB. var...  : ))) saçma sapan iş...

  • !!!!!23 Nisan 2020 17:38

    Çekerim kardeşim fotoyu alla alla, hangi yüzyıldayız

  • bu dünyadan biri23 Nisan 2020 17:30

    Vay be fotoğraf çekmenin cezası var. İşte ülkenin bittiğinin fotoğrafı. 

  • Vb23 Nisan 2020 20:17

    mahremiyet falan demeyin etkilemez bazıları çok geniştir çektirir foto , baykal'ın zina yaptığı kadın kocasından boşanmadı bile....ilişkide ufak bir pürüz olmuştur

  • kılıç23 Nisan 2020 17:42

    mesken dokunulmazlıgı vardır biliyormusun ayrıca maksat farklı.tacizlik vardır.chp zihniyetinde mutlaka kötü niyet vardır kaset de bu oyunlardan biriydi.egerki dürüst olsalar izin alır çekimde yapar fotograta çekerdi.

  • Beyin yok23 Nisan 2020 17:37

    Geleyim senin yatak odanı çekeyim madem ne olacak ki 😉uganda da yaşaman lazım senin hata bizde cıbıl cıbıl kim neyi nereni çekecekse sende rahat et bizde bir tane de yaprak takarsın arkana önüne günahlarından da muaf ohhh ne ala :)))

  • oktaydoğaner23 Nisan 2020 17:36

    senin evi fotoğraflasalar ayrıca sen niye fotoğraf çekiyosun diye sorduğunda şimdi gidiyorum bir daha gelip çekeceğim dediği zamanda eminim aynı yorumu yaparsın