E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP: Libya'da taraf olmamalıyız---

CHP: Libya'da taraf olmamalıyız

CHP: Libya'da taraf olmamalıyız
13 Ocak 2020 - 16:09 borsagundem.com

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) esnasında, parti sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı düzenledi. Öztrak, CHP olarak Türkiye'nin Libya'daki iç savaşa taraf olmaması ve BM'nin desteğiyle ateşkes sağlanması gerektiğini savunduklarını belirtti.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yeni.14 Ocak 2020 07:10

    Bu Faik Kemal dervişle gelen faik bizi sattı. Babadan chpli bunlar biatci hiç sorgulama yapmazlar. Kim olursa olsun gider tıpış tıpış koyunlar gibi atarlar uçuruma kendilerini. Her gölgeye her taşa her agacada taparlar. Atatürk ü hiç sevmezler çünkü Atatürk emperyalizme düşman bunlar ise Haçlıların uşağı.

  • mehmet13 Ocak 2020 23:11

    taraf olmazsan faik ,bertaraf olursun ,boş adamsın FAİK,Allah korusun bu memleket sizin elinizde olsa,2 günde Amerikaya ve israile teslim edersiniz.BOŞ ADAMSIN FAİK BOOOOOOŞ.

  • barış olsun13 Ocak 2020 23:09

    Kılıçdaroğlunun dedine geldi hukumet :D kardeşim  asker gönderip savaştırtmam orda. banane.. oplunu gonderen godnersın.. neyin neolca belli deil libyada. o bakımdan oarada ateşkes olsun. halk oylasın istediğini seçtin ilerde seçim zamanı. silahlı çatışmalar değil, seçim ve siyasi hesaplaşmalar olsun. onun oluşumunu olsun. fakir fukara, aç, gariban, yaşlı, çocuk, kadınlarda savaş olmadan orada yaşasın. güvenli olsun oralar. BM askeri yada diğer yardım kurumları kordınasyonu olsun. Türk askeri  tarafada ateş etmesin. kimsede bizim mehmedimize kurşun sıkmasın. en güzeli bu. yoksa orada savaş oldumu milyonlarda insan ölecektır. savaşı durdurmak en güzel çözumdur. MHP den bekliyorsum buhamleyi ama bahçeli yaklaşımını hiç beğenmıyorum artık. Orda savaş çıksa halk başka yerlere göç edecek. zaten ortadoğu kazan. gerek yok gerilime hiç. Kılıçdaroğlunu beyenmem ama güzel düşünmüş.

  • Vb13 Ocak 2020 21:31

    Faik !  Faik ! ... Babanı da sevmezdim Faik !!!

  • HALİL KARTAL13 Ocak 2020 20:58

    CHP nin kide oturuktan teyyare, Selam söyle o yare olmuş.ete sütü karışmayalım risk almayalım köşelik olalım.öyle bir dünya uzayda bile yoktur.abd rusya ingiltere fransa ingiltere hep leş kargaları çakallar 10 000 km uzaklıktan gelip milyarlarca dolar masraf yapıyorlar binlerce askerleri ölüyor bunları babasının hayrınamı yapıyorlar.bu chp hangi asırda yasıyor acep M.Ö. de mi ne dersiniz.

  • fatih istanbul13 Ocak 2020 20:12

    BU  CHP  HİÇ DEĞİŞMEYECEK  BM  HANGİ ÜLKEYE  BARIŞ GETİRMİŞ  LİBYAYA  GETİRSİN   LİBYA  MİLLİ  MESELEMİZ  GEREKEN  YAPILMALIDIR  YAPILACAKTIR  .HALİFE  HAFTER  EMPERYELİZLERİN  KUKLASIDIR  ONLARA ÇALIŞIR  GEREKİRSE   KAFASI  KOPARILIR 

  • pazarci13 Ocak 2020 19:48

    oyle ya TC cikarlarina taraf olmayin gidin TC dusmanlarinin cikarlarinin tarafi olun,yazik hemde ne yazik,.......

  • Veli13 Ocak 2020 19:22

    Dünyaya fransız olalım, Tavşan boku olalım diyor, Kendileri olsunlar. Devleti, milleti rahat bıraksınlar.

  • MİLLET13 Ocak 2020 18:06

    Siz bu ülkede olmamalısınız

  • erdi13 Ocak 2020 16:55

    imkansıza atıf yaparak çözüm üretemezsiniz. bm' de can atıyor libyaya asker göndermek için sanki, geveleyip duruyorsunuz.

  • AHMET ÖZBİR13 Ocak 2020 16:47

    TÜRK Devleti'nin Libya'da olması MECBURİYETTİR, ancak CHP'NİN HDP İLE İTTİFAK YAPMASI çok ayıptır! Askerimi şehid eden PKK terör örgütünün baş katilinin heykelini dikeceğim diyenleri cezaevinde ziyaret etmenizi asla TÜRK MİLLETİ OLARAK AFFETMEYECEĞİZ. İlk seçimde sizi BARAJALTINA ŞUTLAYACAĞIZ!..

  • geçmişin13 Ocak 2020 23:10

    15  temmuz öncesi senin gibileri iyi tanırız... Çok var senin gibiler. Çene yorma hesap vaktin gelecek elbet. Devlet unutmaz