E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP Lideri Kılıçdaroğlu hangi otele alınmadı?---

CHP Lideri Kılıçdaroğlu hangi otele alınmadı?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu hangi otele alınmadı?
27 Kasım 2016 - 09:55 borsagundem.com

Sabah yazarı Mahmut Övür bugünkü köşesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konu alan çok konuluşacak bir yazdı yazdı. Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün katıldığı konferansta konuştuklarını bakın nasıl eleştirdi. İşte Övür'ün o yazısı;

Önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmara Üniversitesi'nde, Uluslararası İlişkiler Kulübü'nün davetlisi olarak bir konferans verdi. Konu günceldi: "15 Temmuz ve Parlamenter Sistem"
Gençler gibi ben de merak edip, söylediklerini ilgiyle izledim. Ve şunu bekledim; Acaba o gece yani 15 Temmuz gecesi için "keşke havaalanından sıvışıp gitmeseydim" diyecek mi? Bunu demese de acaba ikna edici bir şeyler söyler miydi?

Ne mümkün... Kemal Bey, daha ilk cümlede beni şoke etti. Siyasetçi sahici değilse gerçekten işi zor.
Şu sözlere bakın: "O akşam oteller kapalı olduğu ve bizi otele almadıkları için Bakırköy Belediye Başkanımızın evine gittik."

Siyaset tarihine kara bir leke olarak geçecek ibretlik bir açıklama bu... Hadi hayatın size sunduğu tarihi fırsat olan tanklara karşı çıkıp, darbeye direnmediniz, VİP salonu önündeki tank gittikten sonra karanlıkta sıvışarak kaçtınız, bari daha fazla konuşup siyaseti aşağılara çekmeyin. Şunu bir açıklayın; Bu ülkenin ana muhalefet partisi liderlerini hangi otel almadı?
Bölgede çok sayıda otel var. Hepsi mi kapalıydı? Ayrıca Florya Aquapark'ın ve bitişiğindeki Crown Plaza otelinin sahiplerinin CHP'li olduğunu biliyorum. Bu iki mekanın iki büyük ortağı da CHP'li... Büyük ortaklardan biri CHP'nin Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve kardeşi Ali Nuhoğlu. Ali Nuhoğlu şu anda Aquapark Yönetim Kurulu başkanı.

Aslında ikinci önemli ortaklar da çok bilinen CHP'li; Dursun Bulut ve Cafer Bulut... Dursun Bulut daha önce PM üyesi ve İstanbul ikinci bölge aday adayıydı. Bunları bütün CHP'liler biliyor da Kılıçdaroğlu mu bilmiyor. En kötü ihtimalle evine gittiğiniz bölgenin belediye başkanına sorsaydınız. Doğrusu yalan demeye dilim varmıyor ama belli ki bu işte bir iş var. Bir şeylerin üstünü mü örtüyorsunuz?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilhan28 Kasım 2016 08:48

    mustafa kemalin yakasından düşün . artık .

  • ilhan28 Kasım 2016 08:47

    avrupa çıkarlarına çalışan bizden görünümlü siyasetçi . çok var içimizde bunlardan .

  • cem27 Kasım 2016 22:57

    Türk siyasetinde gereksiz bir kisilik

  • Ahmet araz27 Kasım 2016 22:28

    Kılıçtaroglu tam bir tiyatro her gün birazdaha batıyor bunlar İsmet İnönü'nün torunları bunlardan ülkeye bir hayır gelmez gölge etmesinler yeter ama hep hayırlım peşindeler devamlı PKK nın kucağında oturdular ne hikmetse

  • TC vatanim27 Kasım 2016 21:54

    CHP ve Kılıçdaroğlu 'nu çekemeyenler klavye kahramanlığına devam ediyor.Hani birde okduklarını anlama kapasiteleri olsa da yorum yapsalar bir şeye benzeyecek.Sadece kin ve nefret için kurgulanmış bu yaratıklar bu alanı (yorum bölümü) kirletmekten Başka bir şeye yaramıyorlar.

  • bozkurt27 Kasım 2016 21:27

    Ya mahmut övür biraz kalıplı ol sen karslısın herşey para değil ayıp

  • Cego27 Kasım 2016 18:26

    Oteli bırak ülkeye sokmamak lazım.ne söyledikleri tutarlı ne yaptıkları gerçi hiç bir siyasetçimiz tutarlı değil ama bu Kılıçdaroğlu nu merak ediyorum acaba cebinde Amerikan pasaportu varmı

  • Tr.27 Kasım 2016 17:07

    sen bir kiralık kalemsin dolayısı ike yazdıklarının hiçbir kıymeti koktur...

  • KILIÇ27 Kasım 2016 16:47

    CHP PKK İŞBİRLİGİ TÜRK MİLLETİNİ RENCİDE ETTİGİNİ BİR TEK CHP ANLAYAMADI ASLINDA CHP TÜRK MİLLETİNİ ALGILAYAMIYOR BU GİDİŞLE GİTTİGİ YERLERDEN KOVULURSA ŞAŞIRMAM.

  • emekli27 Kasım 2016 15:04

    ah kılıctaroğlu sen iktidardasın 14 yıldır herkesi sen atadın kuvvet komutanlarını sen sectin davanın savcısıydın darbe gecesi nereye saklandın

  • Terim27 Kasım 2016 14:59

    Sn.Mahmut Övür.İşiniz gücünüz algı operesyonu yapmak.Sen git Fetö işbirliği yapan ve darbeyi bizzat hazırlayan siyasetçileri kaleme al,

  • Defne Can27 Kasım 2016 13:27

    Būtūn siyasiler tankların üzerindeydi Kılıçdaroğlu hariç😄

  • memduh kilitci 27 Kasım 2016 12:54

    Cok manidar.

  • sermet27 Kasım 2016 12:42

    birinci ordu komutanı tv ye çıktıktan sonra halk sokağa çıktı o ana kadar hangi ünlü ve siyasi ortaya çıktı

  • vur yandaşlığın dibine27 Kasım 2016 12:40

    sen çıkaydın ya tankım önüne klavye kahramanı

  • altay27 Kasım 2016 12:18

    chp kovalaması Mahmut Övür sen yazdıklarına inanıyor musun.Siyasi fetocular nerde bekliyoruz.

  • altay27 Kasım 2016 12:12

    Fetoyu chp büyüttü,devlete yerleştirdi 15 Temmuzu yaptırdı,Kılıçtaroğlu korktu ve kaçtı.Yazıklar olsun size yaaa....

  • Yaa Mahmut 27 Kasım 2016 12:12

    Bu yazıyı okuduğumda ÖĞÜR esim geldi.Mahmut efendi 15 temmuzda sen neredeydin acaba.Senin siyaset ağaların Tankların Üzerine çıktıda Biz mi görmedik.Varsa Yoksa Sn.KILIÇDAROĞLU na çamur atmak.Isteseniz de istemeseniz de sizlerin önünde en büyük engel anamuhalefet partisidir.Evet karşınızda bir Sn.KILIÇDAROĞLU gerçeği var.Bunu da kabulenemiyorsunuz.Seve seve alışacaksınız.

  • ayhan kacan27 Kasım 2016 11:37

    başbakan bakanlar m başkanı çıksa idi

  • deli dolu27 Kasım 2016 11:34

    Insanlarin işsiz olmasi ekonomi suriyede sehit olan askerler ulkedeki kriz teror ...bunca kotu gidisat varken varsa yoksa kilicdaroglu beyin yikamaca. melih gokcegi neden yazmiyorsun oda mamakta gece konduya siginmis. Kilicdaroglu ne yaptigini anlatabiliyor anlatamayanlarin durumlarini arastirip bulmaniz lazimken herkesin bildigini herkese susleyerek anlatmak karalamak yigitlik degil. Kilcdaroglunu degil bence bu darbeci itlerini kim bu kadar buyuttu besledi onlarin uzerine gidebilmek erdemlik olur. Mesala arinc neredeydi. Kozmik odayi neden actirdi ne ogrendi kimlere satti. Yazacak o kadar sey varki.ama isinize gelirmi bilmem.

  • ahmet engin27 Kasım 2016 11:18

    otelleri saklanmak icin guvenilir gormediginden yine her zamanki gibi kacacak delik aramis memur kemal.

  • memduh kilitci 27 Kasım 2016 11:10

    Chp sempatizani arkadaslar bunu kendileri sorgulamasi lazim ve neredeydin diye sormasi lazim bu aciklama cok komik olmus tsk.