E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı---

CHP'li Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı

CHP'li Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı
29 Kasım 2020 - 16:26 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Türk ordusuna yönelik sözleri nedeniyle CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Başsavcılığı, "Katıldığı bir TV programında 'Türk ordusu satılmış'diyen 27. dönem milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, TCK'nın 301. maddesi uyarınca Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin askeri teşkilatını alenen aşağılama suçlarından re’sen soruşturma başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.

Trump yenilgiye doymuyor: Bir davayı daha kaybetti

Ankara'da anaokulları için uzaktan eğitim kararı

İngiltere, Moderna'dan 2 milyon doz aşı daha alacak

The Economist'in 2021 kehanetleri

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum30 Kasım 2020 01:11

    Bunu adam yerine koyup yorum yazmaya değmez!   hep birlikte vatan hainliği ve hıyanet içinde olan bu topluluğun ve başındaki adamın her halini dikkat ile takip edelim ki bütün münafıklıkları ortaya dökülsün.  Bunlar  Türkiye yi yıkım projesinin parçası oluklarının açık delilidir.  Azerbaycan ermeni saldırısına sert bir şekilde karşılık verip durum ermenilerin aleyhine dönünce nasıl paçaları tutuştuğunu ve Türkiye cumhuriyetini selefi güçleri harekete geçirmek ile suçlayan soytarıyı hatırlayın.  İçleri kan ağlayarak  Ermenilerin karşısında görünmek zorunda oldukları için bu tip hareketleri sonradan iğrenç şovlarına dahil ediyorlar!

  • KASIM YANTIR29 Kasım 2020 23:14

    bunlara özel sektörde olsa hiç bir görev vermeyecek bunlar nasıl olurda ATATÜRK kurduğu partide  nasıl görev alabiliyorlar hayret bir şey.bu çağda bu zihniyette insanlar.Türkiye de 10 000 üzerinde AB ülkelerinin yüzlerce ABD nin şirketleri çalışıyor bunlara dil uzatamıyorsun neden sizleri rahatsız ediyor bir müslüman ülkeden gelen bu paralara.

  • Nedim30 Kasım 2020 01:13

    Neden rahatsız ediyor'' sorusu çok küzumsuz bir soru!   Bunların mahiyetlerini anlaman gerekir.

  • Çakır29 Kasım 2020 23:07

    Galeyana gelmeyin devletimize güvenin ayrilicikli yorumlara boş yere üzülmeyin yorumlara bakmayın atan tutan çok devletimiz kime ceza vereceğini bilmezmi eski Türkiye yok 15 temmuz son darbe idi bizi içimizde hapsetmek isteyenlere fırsat vermeyin benim güvenim tam düşmanın kuyruğu acımıyor kuyruk muyruk kalmadı Azerbaycan Karabağ ve bir çok hamleler sonrası sancıları

  • AHMET ÖZBİR29 Kasım 2020 22:54

    Kafirlerin milyarlarca dolar paraları var ülkemizde onlara dil uzatamıyorsun müslüman ülkeler olunca dilin papuç gibi oluyor.erkek isek kafir ülkelere dil uzatsana o dilini  içine sokarlar.ordumuza hakaret eden ATATÜRK ün baş düşmanıdır.bu kişi hakkında hiç bekletmeksizin acilen yargılanıp dokunulmazlığı kaldırılıp gerekli ceza sert şekilde cezalandırılmalı

  • ŞAZİMENT KILTIR29 Kasım 2020 22:52

    Bu ordu senin namusunu  şerefini  malını her şeyini güvenliğini sağlamaktadır.sen nasıl ordumuza satılmış dersin.ulu önder ATATÜRK e de hareket etmiş sayılır.mahabbet hapisle yargılanmalıdır.

  • KASIM YANTIR29 Kasım 2020 22:46

    Ordumuza haraket eden herkes idam ile yargılanmalıdır.

  • AGOP SEMİZYAN29 Kasım 2020 22:44

    Bu chp milletvekili de bizim dostumuzdur.yakında biden ağbeyleri gelince bu milletvekiline madalya takacağını tahmin ediyorum.

  • Çopur29 Kasım 2020 21:42

    Milletvekilinin dokunulmazlığı var da küfür edilmezliği var mı

  • serok agopyan29 Kasım 2020 21:29

    Bu yiğit yurtsever vekilin kıymetini bilmek lazım.

  • MELİS MARMARİSLİ29 Kasım 2020 21:14

    Yazıklar olsun bu ülkenin TSK lerine dokunulmazlık zırhına sığınarak hakeret edenlere.

  • HASAN SABBAH29 Kasım 2020 20:57

    Sen kim oluyorsun.senin malının namusunun, şerefinin haysiyetinin onurunun her şeyinin güvenliğinin canı pahasına sağlayan TSK nasıl satlık diye dil uzatıyorsun.bu gücün sen nereden alıyorsun.donulmazlıklarından mı.bunu millet senden hesabını er ya da geç soracaktır.sende en ufak onur kırıntısı olsa teröristleri destekleyen ve Türk lük değerlerini inkar eden parti ile işbirliği yapmassınız.

  • ZEKERİYE ZİRVETAKI29 Kasım 2020 20:26

    bu ülke öyle bir ülke ki kimse zannetmesin yaptıklarım yanıma kar kalacak günü gelince sen de yüce TÜRK ADALETİ  hesabını soracaktır.

  • TARKUT TARKAN29 Kasım 2020 20:15

    bu kişiye gereken sert ceza verilmez ise yarın bir de kimse bir şey yapmıyor diye ülkenin altına dimanit koyup patlatır.abd ve israil den gelen sermaye iman eder taparsın fakat gelen para bir müslüman ülkeden olur ise alerjin tutar.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ29 Kasım 2020 20:01

    Ne olacak dokunuzmazlığı olan suç işlemeyi otomotiğemi bağlacak ve ülkenin değerleri ile hiçemi sayacaklar.olmaz olsun böyle adalet kanunları.

  • BİR DOST29 Kasım 2020 19:38

    Bir kişi yada gurubun doğru iş yaptığını iki yolla anlaya bilirsiniz. Birisi doğru-sözüne güvenilir insanların söylediklerine güvenirsiniz, sağlamasını ise; yalancı-yanlış insanların o kişi ve icraata karşı olmalarından yaparsınız. Kısaca Bu güruhun Erdoğan, Fidan, Akar'ın ayağını kaydırmak için neler yaptığına ve bu üçlünün şuana kadar ülke için yaptıklarını önünüze alın bu güruhun ne kadar tehlikeli bir güruh olduğunu anlarsınız. 

  • HÜLYA KOBALT29 Kasım 2020 19:38

    bu işin baş mimarı ÇİNER GRUBU dur.her gün ülkeyi hümete karşı kıştırtıyorlar.abd nin Türkiye temsilcisi gibi.böyle özgürlük yerin dibine batsın.bu kişi büyük bir suç işlemiş olup, vatanhainliğinden yargılanmalıdır.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ29 Kasım 2020 19:35

    Bu ülkenin şanlı ordusuna dil uzatanların gereken yanıtı en sert şekilde millet verir sen merak etme.chp nasıl gitti teröristleri destekleyenler ile işbirliği yaptınız asıl sen onun hesabını ver.

  • RAMO CANCAN29 Kasım 2020 19:27

    Katar dan gelen paradan 50 000 TL maaş alınca sesiz çıkmıyor değilmi.teröristler i destekleyenler işbirliği yapınca sesin çıkmaz değil mi.

  • vatansever29 Kasım 2020 19:21

    pislik iyice yuzeye vurmaya basladi,iste chp te TC dusmanlarinin icerdeki borazancilari,ne acidir ki Turk Halkinin verdigi vergiyle besleniyorlar.hicbir ulkede kendi halkini/Silahli kuvvetlerini dusmanlik taslayan bir vekil yoktur aynen yok ederler.bu ne aymazlik ne gaflettir.ALLAH,IN GAZABI TURK/MUSLUMAN DUSMANLARININ UZERINE OLSUN.AMIIN.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ29 Kasım 2020 19:16

    senin bu müslümanlar ile ne alıp vereceğin var chp gidip teröristleri desteklemeyi ve işbirliği yapmayı artık bıraksın.bunlara sebep olanlar gereken cezalara artık çarptrılmalı öyle dokunulmazlık zırhına bürünüp kabadayılık yapmasınlar.

  • vatansever29 Kasım 2020 19:14

    bu satilmis ve TC dusmanlarinin icerdeki borazancilari.ne yaziktirki Devlet kendi besemkte bunleri cunku hazineden aylik almaktalar

  • Seko29 Kasım 2020 18:40

    Buna adam mı diyorlar ermeni akrabalığı hat safhada

  • Fazlı29 Kasım 2020 17:34

    Ellerinde ki sopayı kaybetmenin acısı Onlar için basurdan beter Haydi şimdi PKK ya yalakalığa devam Çocuk parklarına PKK ihalesi haydeeee Sizi gidi Atatürkçü görünümlü ABD sömürtükleri sizi

  • oğuz29 Kasım 2020 17:22

    Vatan hainliğinin satılmışlığın level atlamışı bunlar yazık yazık bu ülkeden ve Atatürkden bu kadar nefret ediyorsanız babanız bidonun yanına yerleşin mandacı zihniyeti....

  • KILIÇ29 Kasım 2020 17:06

     BU ÜLKEYE HERKİM DÜŞMANSA CHP NİN DOSTUDUR HERKİMK BU ÜLKEYE HİZMED EDİYORSA CHP DÜŞMANIDIR CHP NİN YAPISI PKK KADROLUDUR.

  • BORSACI29 Kasım 2020 16:58

    bu vatan hayinnlerine bir önce dur denmeli bu ülkeye kim düşmansa onlarla birlik olup türkiye düşmalıgı yapıyorlar imamoglu denen zaat sürekli franzız kanalarında türkiyeyi şikayet pkk lılara özgürlük istiyor ediyor ülke düşman toplulugu haline gelmiş olan chp kapatılmalı.