E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’li başkanın paylaşımı sosyal medyayı salladı---

CHP’li başkanın paylaşımı sosyal medyayı salladı

CHP’li başkanın paylaşımı sosyal medyayı salladı
09 Ocak 2018 - 22:20 borsagundem.com

İstanbul’da İçişleri Bakanlığı tarafından CHP’li belediye başkanlarının peşpeşe görevden uzaklaştırılmasının yankıları sürerken, bir başka CHP’li belediye başkanının Twitter’dan yaptığı fotoğraf paylaşımı sosyal medyayı salladı

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ardından CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın başkanlık makamını boşaltırken, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, resmi sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte birkaç saat önce çekilen fotoğrafını yayınlaması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Ali Kılıç, Bakan Soylu ile birlikte çektiği fotoğrafı “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Haliç Kongre Merkezi”ndeyiz . Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldık” sözleriyle paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Altay10 Ocak 2018 15:44

    Kilicdarogludan sonra chpnin başkanı olacaktır.....Bunu bir tarafa yazın......

  • bina ruhsatı..10 Ocak 2018 09:11

    bizim binayı müteahhit maltepede mimariye aykırı yapmış. sanayi suyu kullanılıyordu. beeldiye iskanı vermemişti. 20 bin tl rüşvet verilerek iskan alındı. CHP li belediyeye hayırlı oldu mu aceba merak ediyorum...

  • reyizcilerin pazar ayinleri10 Ocak 2018 06:43

    reyiziniz bütün paralari trilyon trilyon kileseleri tamir etmekle harciyor ne ayaksiniz siz avrupaya yalakalik derdindemisiniz ey akapeliler

  • Antilaik10 Ocak 2018 11:51

    ne oldu birader niye din, dil, ırk ayrımı yapıyorsun. Sen Laik değil misin ? O kilise oraya siyasi amaçlarla Sultan Abdülhamid tarafından yaptırıldı. Bugün tamir ettirmekte bizim görevimiz sen niye gocunuyorsun.

  • matepeli10 Ocak 2018 00:54

    ALİ KILIÇ yolun sonuna geldiğinin farkında o yüzden yalakalık yapıyor maltepede noel ayinleri yapıyordun chp dönemınde maltepede bir eserleri yok istanbul büüyükşehir belediyesi olmasa maltepe bitmişti.

  • Cego09 Ocak 2018 23:49

    Bunun soyadı gerçekten soylumu. Yoksa...........

  • .10 Ocak 2018 00:50

    sen bi aynaya bak o lafı önce kendine sonra yalakalığını yaptığın kılıçdaroğluna söyle

  • Tam komedi 09 Ocak 2018 23:21

    Aşağıdaki 2 yorum yazan arkadaş ya siz ne kadar bir yandaş sınız adam Ben görevimi iyi yapamıyorum diyor siz kalkmış burada övgüler yağdırıyor sunuz Bu nedir ya . Adamın başarılı olduğu tek bir konu yok. içişleri Bakanı olduktan sonra aile faciaları tavan yaptı kadın çocuk cinayetleri hergün haberlerin ilk sayfasında bu mu iyi görev yapan Bakan. İnternetten pompalı silah satışı aldı başını gitti her gün cinayet her gün soygun, telefon çeteleri milletin canına tak etti.

  • Giresunlu09 Ocak 2018 23:00

    Gerçekten takdir ettiğim bakanlar dan birisi inanıyorum daha güzel başarılara imza atacaktir

  • misafir09 Ocak 2018 23:27

    git bi araştır bakayım akp'ye katılmadan önce erdoğan hakkında söylediklerini de takdir edecek misin? cehalet mutluluk

  • KILIÇ09 Ocak 2018 22:44

    SOYLUYU HÜKEMET İÇİNDE GÖREVİNİ LAYIKI İLE YAPTIGI KANISINDAYIM BU SEBEPLE MEYVE VEREN AGAÇ CHP TARAFINDAN TAŞLANMASIDA NORMAL.