E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’li Meclis üyesinin imar vurgunu---

CHP’li Meclis üyesinin imar vurgunu

CHP’li Meclis üyesinin imar vurgunu
14 Aralık 2019 - 09:48 borsagundem.com

Çeşme Belediye Meclisi imar komisyonu üyesi CHP’li Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikti. İnşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cevdet menteş15 Aralık 2019 00:52

    Yasalar da bu kadar boşluk olursa ve yapanın yanına kar kalan sistem işlerse ne beklenir imar barışı tamamen rant kapısıdır dürüst insanlara ceza veriliyor Önce kanunları düzenleyip herkese aynı işlesin yönetenler kendilerine ayrıcalık vermekten imtina etmeliler 5 yıl vekillik yap ömür boyu yangel yat YAZIKLAR OLSUN...

  • CHP ye çamur atmaya çalışanlara duyurulur15 Aralık 2019 00:00

    Soyguncu parti gözetmez, önemli olan yargılanmasıdır. Bu kişinin inşaatını mühürleyip yıkım kararı veren ve yargılanmasını sağlayan CHP belediyesidir.

  • Ali14 Aralık 2019 23:45

    Nooldu ekremin dönercileri! dilinizimi yuttunuz? CHP li belediyeciniz yolsuzluk yapmış, tıss yok, AKP li olsaydı mangalda kül bırakmazdınız,,!!

  • İhlas finans a kayyum14 Aralık 2019 16:43

    Namuslu insan çok azdır ..sistem ve kültür insanları namuslu olmaya zorlar

  • A.A.14 Aralık 2019 14:52

    Hani CHP'liler namusluydu, dürüsttü. Demek ki her partide üçkağıtçı, yiyici varmış. İstanbul'dan da kötü kokular geliyor. Azılı CHP'lilere, Ak parti düşmanlarına duyurulur...

  • haramzadeler14 Aralık 2019 22:51

    ey yüzsüz arsız adam en azından yargılanıyor ya ak partideki hırsızlar birisi bile yargılandı mı ? ey cahil.....

  • fafa14 Aralık 2019 12:23

    Mesele parti meselesi değil,insan meselesi.Kimin eline fırsat geçse-merhameti veya korkusu yoksa-sonuna kadar değerlendiriyor.Bu zihniyet değişmedikçe,yönetimi elinde bulunduranlar,kötü örnek oldukça bu kötü gidişat devam eder.

  • im14 Aralık 2019 12:13

    herşey çok güzel oldu :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

  • ..Burası Türkiye14 Aralık 2019 10:21

    bir tanesine ceza gelirse.. Türkiye çapında onbinlerce x partili ve torpilliyede ceza gelir.. o bakımdan siyasiler imar barışı, bilmem ne affı ile ysal hale getirdikleri bir çok bina var. bu haklardan yalılarda, villalarda, ohelde, motelde. vb. Türkiyede  nemalanmıştır. Gücü yeten çatırmadna hedefine ulşuyor. gücü yetmeyen arada basına ve gündeme böyle yansıyor. Hiç birini savunacka halim yok. Yiğit hasrate kalmış kuru soğana. kimin avukatlıgını yapayım? İnsanımız Chpl i yaptı olma etmez.. akepeli yaptı vardır bildiği dedikçe bizim çocukların yediği içtiği kısılıyor. maraflarımız artıyo. bu cehalet millet ne yapsan  hak ediyor.

  • Fatihin Fedâisi14 Aralık 2019 10:19

    Bir dahaki seçimlerde mütehhatlerin BELEDİYE BAŞKANI ve MECLİS ÜYESİ OLMASI YASAKLANMALIDIR! Kötü niyetlilerin böyle makamlara gelmesini önlemiş oluruz. AK Parti'ye öncülük etmek yakışır.

  • fafa14 Aralık 2019 12:25

    Müteahhitler göreve getirilmemelidir de buna kim engel olacak,engel olacaklarla,müteahhitler ülkeyi birlikte birlikte idare ediyorlar.

  • tv14 Aralık 2019 10:09

      sizce ne çıkar bu işten bence birşey olmaz yapan yaptıgıyla kalıyor hangi partiden olusa olsun yiyin efendiler 

  • Seçmen14 Aralık 2019 10:01

    Bakın belediye meclis üyelerine çoğu müteahhit, adamlar halka hizmet için değil kendilerine çıkar sağlamak için bu meclislere giriyorlar, hemen tüm partilerde aynı sorun sözkonusu,