E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li seçmenler ortada yok---

CHP'li seçmenler ortada yok

CHP'li seçmenler ortada yok
16 Ağustos 2013 - 06:23 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, daha önce oy kullanan ancak şimdilerde seçmen listesinde olmayanlar olduğunu açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, dün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında özetle şöyle konuştu:
SURİYELİLER SEÇMEN OLACAK!
“Diğer vatandaşlarımızın da aynı durumda olması kuşkusu var. Tüm vatandaşlarımızı ‘CHP e-seçmen’ uygulamasını kullanarak seçmen listelerini kontrol etmeye çağırıyoruz. CHP’nin internet sitesinden ya da akıllı telefonlardan ulaşılabilecek sistemimize vatandaşlarımız TC kimlik numarası ve baba ismiyle girilebilirler. YSK’den sandık seçim sonuç tutanaklarını parti genel merkezleriyle yalnızca yazılı değil görüntülü olarak da paylaşılmasını istedik ve olumlu yanıt aldık. Bu tutanakların YSK tarafından görüntülü olarak paylaşılması sonuçlar üzerinde oynanıyor kaygısının giderilmesine olanak tanıyacaktır. Suriye’den gelen sığınmacıların Türk vatandaşlığına geçirilerek seçmen yapılacağı yönünde bazı iddialar var. Bize iletilen seçmen listeleri 2013’ün Nisan ayına ait. Güncellenmiş listelerin gelmesi halinde buna yönelik kontrolleri yapacağız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)