E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇiçek'in odasında böcek avı---

Çiçek'in odasında böcek avı

Çiçek'in odasında böcek avı
27 Şubat 2014 - 05:42 borsagundem.com

TBMM Başkanı'nın odasında Spektrum Analizör ile yapılan taramada böcek olmadığı ortaya çıktı

TBMM Genel Sekreterliği’nce satın alınan Spektrum Analizör (böcek tarama cihazı) ile ilk tarama TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in odasında yapıldı ve böcek olmadığı raporu verildi.

Ardından TBMM Genel Sekreteri’nin odasında tarama yapıldı. Talepte bulunan milletvekillerinden Faruk Işık, Salim Uslu ve İbrahim Yiğit’in odaları da temiz çıktı. TBMM Koruma Daire Başkanlığı envanterine verilen Spektrum Analizör, başkan, başkanlık divanı üyeleri, grup başkanvekilleri ve milletvekilinin talebi halinde kendilerine ait mekanlarda, heyet huzurunda uzman ekip tarafından teknik arama yapmak için kullanılacak. Cihaz, 25 metrekarelik bir mekanı, içindeki mobilya ve eşyalara bağlı olarak bir saat diliminde tarıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anekdot27 Şubat 2014 16:04

    Yıl 1998. ‘’ Arkadaşlar ben bu ticareti Allah için yapıyorum. Battığıma göre demek ki bu milletin nasibi bu kadarmış ‘’ diyen bir işadamı vardı. O zaman düşündüm. Allah için ticaret nasıl bir şey diye..Allah’ı ticarete ortak etmenin Kur’an da ve İslam’ da yeri var mı ? Allah nasıl hissedar oluyor? Haşa Allah’a vergi mi ödüyorlar? Kazanınca kendi kerametleri oluyor da , kaybedince sorumlu haşa nasıl Allah oluyor ? Yıl 2014. Düşünce aynı, mantaliye aynı. Değişen hiçbir şey yok bu ülkede. Kimse kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor ,okumuyor. Biri arkasından milyonlarca koyun ‘u Allah adıyla peşinden sürükleyerek yolsuzluğa devam ediyor.