E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom ağır yara aldı---

Cimbom ağır yara aldı

Cimbom ağır yara aldı
02 Mayıs 2012 - 19:18 borsagundem.com

Galatasaray, Trabzon'da 4-2 yendiği bordo-mavili takım karşısında evinde bir puana razı oldu

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. haftasında lider Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.
Süper Final'de oynadığı 4 maçta 5 puan kaybeden sarı-kırmızılı takım, bitime 2 hafta kala puanını 46 yaptı. Karadeniz temsilcisi ise 32 puana yükseldi.
GALATASARAY: 0 - TRABZONSPOR: 0
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Tolga Özkalfa, Cem Satman, Volkan Narinç
Galatasaray: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Melo (Dk. 66 Milan Baros), Selçuk, Engin (Dk. 84 Sabri Sarıoğlu), Emre (Dk. 62 Aydın Yılmaz), Necati, Elmander
Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Mustafa (Dk. 46 Arkadiusz Glowacki), Cech (Dk. 79 Paulo Henrique), Zokora, Serkan, Colman, Alanzinho, Olcan (Dk. 87 Aykut Akgün), Burak
Yekta Kurtuluş'un hasreti bitti
Galatasaray'ın 30 Ekim 2011 tarihinde deplasmanda Kayserispor'la yaptığı 9. hafta maçında sol diz ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle ağır bir sakatlık geçiren Yekta Kurtuluş, 6 aylık bir aradan sonra yeniden kadroya girdi.
Taraftardan TFF'ye tepki
Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı taratfarlar, yaptıkları tezahüratlarla Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdiler. Özellikle TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e yönelik tepkiler dikkati çekti. Ayrıca “Şampiyonluğu erteleyebilirsiniz ama şampiyonu değiştiremezsiniz”, “Para, şike ve 58. madde”, “(T)ürk (F)utbolu (F)enalarda”, “Türkiye Futbol Fenerasyonu” yazılı pankartlar açan taraftarlar, yayıncı kuruluş aleyhine de tezahüratlarda bulundular.
Tugay Kerimoğlu'na plaket
Galatasaray'ın bu sezon Türk Telekom Arena'da yaptığı maçlarda düzenlenen, “Efsaneler Anılıyor” organizasyonunun Trabzonspor karşılaşmasındaki konuğu Tugay Kerimoğlu oldu. Plaketini aldıktan sonra tribünleri selamlayan Tugay Kerimoğlu'nu, sarı-kırmızılı taraftarlar da alkışladılar.
Taraftarın ilgisi düştü
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki Fenerbahçe maçında Türk Telekom Arena'yı tamamen dolduran sarı-kırmızılı futbolseverlerin, Trabzonspor maçına ilgisi ise düşük kaldı. Maçın hafta içi oynanmasının da etkisi olurken, Türk Telekom Arena tribünlerinde boşluklar olduğu gözlendi.
Burak 2 maç sonra
Süper Final'in ilk haftasında, 15 Nisan'da oynanan Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olan Burak, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında forma giyemedi. Golcü futbolcu, 2 maç sonra Galatasaray ile deplasmanda yaptıkları maçta takımdaki yerini yeniden aldı.
Adrian'ın yerine Alanzinho
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon'daki Galatasaray maçında ilk 11'de forma giyen Adrian Mierzejweski'nin yerine Alanzinho'ya ilk 11'de yer verdi. 
Volkan Şen kadroya alınmadı
Kafileyle birlikte İstanbul'a gelen ve sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirilen Volkan, maç kadrosunda yer almadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)