E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom Beşiktaş'ı iki farkla geçti---

Cimbom Beşiktaş'ı iki farkla geçti

Cimbom Beşiktaş'ı iki farkla geçti
04 Ocak 2015 - 18:26 borsagundem.com

Beşiktaş ve Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 16.haftasında Olimpyat Stadı'nda karşı karşıya geldi

MAÇIN DETAYLARI:

Cüneyt Çakır maçın son düdüğünü çalıyor. Galatasaray derbiyi 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oluyor.

90. dakika: Galatasaray, Burak Yılmaz ile farkı ikiye çıkartıyor. Kendi yarı alanında topu kapan Emre Çolak uzun pası ile Burak Yılmaz'ı görüyor. Burak Yılmaz orta alandan ceza sahası içerisine kadar topu sürdükten sonra kaleci Tolga Zengin ile karşı karşıya kalıyor ve sağ ayağı ile düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor.

89. dakika: Mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır, maçın sonuna 5 dakika ilave etti.

88. dakika: Beşiktaş yarı alanında Emre Çolak, rakibinin hızla ilerlemesine izin vermedi ve sarı kart gördü.

87. dakika: Galatasaray atağında Bruma, kendi yarı alanından aldığı topla rakip yarı alanına gitti ve 3 rakibinden sıyrıldı ama son rakibini geçemedi.

86. dakika: Galatasaray atağında Burak topla birlikte ceza alanına kadar gidip sağ çaprazda müsait pozisyonda bulunan Olcan'a pasını verdi ama Olcan'ın şutunu Tolga çelmeyi başardı.

85. dakika: Galatasaray atağında ceza alanının hemen dışında topla buluşan Emre'nin ceza alanı içi sol çaprazındaki Burak'a pasında Burak'ın çapraz pozisyonda şutunda top yandan dışarıya gitti.

83. dakika: Galatasaray atağında Selçuk'un uzak mesafeden kaleye vuruşunda top farklı şekilde dışarıya gitti.

81. dakika: Siyah beyazlılar, Veli Kavlak'ın oyundan atılmasına rağmen rakibi karşısında beraberlik golünü bulabilmek i.in müthiş bir baskı kurdu ama son bölümde tempo biraz düşmeye başladı.

80. dakika: Wesley Sneijder, oyuna devam edemeyecek. Sneijder'in yerine Olcan Adın oyunda.

79. dakika: Galatasaray'da Sneijder, kendi yarı alanında rakibine baskı yapıp topu kazandı ve uzaklaştırdı ama ardından bir de sakatlık geçirdi.

77. dakika: Galatasaray atağında Sneijder'in pasında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Burak'ın kaleye üst üste iki şutunda da top savunmadan döndü.

75. dakika: Beşiktaş çok etkili geldi. Sol kanattan gelişen atakta ceza alanına yapılan ortada tam bir karambol oluştu ve hem Oğuzhan hem de Cenk istedikleri vuruşları yapamayınca savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

73. dakika: Beşiktaş atağında topla buluşan Motta, son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

70. dakika: Beşiktaş'ın son bölümdeki baskısı azalmış durumda. Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma, Serdar'ın üstüne üstüne gidip ceza alanına girdi ama rakibine faul yaptı.

68. dakika: Orta alanda topla buluşan Oğuzhan, Hamit'i geçtikten sonra Hamit, Oğuzhan'a sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü.

67. dakika: Beşiktaş gole çok ama çok yaklaştı. Ceza alanı dışında topla buluşan Gökhan'ın uzak mesafeden kaleye şutunda Semih'ten seken top Muslera'nın bakışları arasında üst direkten döndü ve ardından savunma topa müdahale etti.

66. dakika: Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada uzak noktada topu kontrol eden Emre'nin pasında Selçuk'un kaleye şutunda top üstten dışarıya gitti.

65. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Beşiktaş savunması topu bir kez daha kornere gönderdi.

64. dakika: Galatasaray, gole çok yaklaştı. Rakip ceza alanının hemen dışında sağ tarafta topla buluşan Selçuk'un kaleye aşırtma vuruşunda Tolga topa son anda parmaklarıyla müdahale etti ve direğe de çarpan top kornere gitti.

63. dakika: KIRMIZI KART! Beşiktaş'ta Veli Kavlak kırmızı kart gördü. Beşiktaş 10 kişi. Orta alanda gerçekleşen bir ikili mücadele sonrasında iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Veli, eliyle Sneijder'in yüzüne bir hareket yaptı ve Cüneyt Çakır, kırmızı kart çıkardı.

62. dakika: Gelişen Beşiktaş atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Sosa, ceza alanı yakınlarına kadar sokulup ceza alanına koşu yapan Olcay'a ara pasını attı ama savunma araya girdi.

61. dakika: Beşiktaş atağında Gökhan, sol kanattan ceza alanı yakınlarına kadar sokulup pasını ceza alanı ön bölümüne doğru gönderdi ama Oğuzhan'ın şutunda top savunmadan döndü.

60. dakika: Siyah beyazlıların baskılı olduğu dakikalar. Bu kez Veli ile gelişen atakta Veli, rakip yarı alanın ortalarına kadar gidip sol kanattaki Gökhan'a pasını attı ama araya Sabri girdi.

58. dakika: Beşiktaş yine çok etkili geldi. Ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Oğuzhan'ın kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.

57. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın doğrudan kaleye gönderdiği topu Muslera kontrol etti.

55. dakika: Beşiktaş atağında Sosa, ceza alanının hemen dışında sol tarafta topla buluşan Sosa, Sabri'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

54. dakika: Beşiktaş çok ama çok önemli bir pozisyon yakaladı. Sağ kanattan ceza alanına giren Gökhan'ın yükselttiği topu kontrol eden Oğuzhan müsait durumda sol köşeye şutunu çekti ama top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

52. dakika: Galatasaray, üst üste kullandığı köşe vuruşunda Felipe Melo ile skor üstünlüğünü eline almış durumda.

50. dakika: Galatasaray, Felipe Melo ile 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Çolak ön direğe ortasını yapıyor ancak Demba Ba topu uzaklaştırıyor. Sağ kanatta uzaklaştırılan topu önünde bulan Sabri Sarıoğlu altıpas önüne ortasını yapıyor. Altıpas önünde bomboş kalan Felipe Melo gelişine sağ ayağı ile düzgün vuruyor ve topu ağlara gönderiyor.

50. dakika: Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Sneijder'in ceza alanına ortasında seken topu Franco kornere gönderdi.

48. dakika: Beşiktaş atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Oğuzhan'ın uzak mesafeden kaleye şutunda top üstten dışarıya gitti.

47. dakika: Galatasaray yarı alanında topla buluşan Chedjou, Olcay'ın darbesine maruz kaldı ve karar serbest vuruş.

46. dakika: Mücadelenin ikinci yarısı Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.

İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45. dakika: Beşiktaş atağında ceza alanındaki Demba Ba'ya yapılan ortada Demba Ba - Semih mücadelesinde Demba Ba, Semih'e faul yaptı.

44. dakika: Derbide tempo artmaya başladı. Önce Galatasaray Burak ve Sneijder ile gole yaklaştı ve hemen ardından Beşiktaş Sosa ile gole yaklaştı ama her iki pozisyondan da sonuç çıkmadı.

43. dakika: Beşiktaş atağında Demba Ba'nın pasında sol çaprazdan ceza alanına giren Sosa, karşı karşıya kaldı ama baskı altında vuruşunu istediği gibi yapamadı ve top Muslera'da kaldı.

42. dakika: Maçın en net pozisyonu geride kaldı. Sağ kanatta topa buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında yerden seken topa Burak bomboş durumda vuruşunu yapmak istedi ama topu ıskaladı. Ardından Sneijder topa vurmak istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.

41. dakika: Tempo artmaya başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Sneijder'in pasında topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında Burak topa yükseldi ama dokunamadı.

40. dakika: Beşiktaş karşı atağında sol kanatta topla buluşan Gökhan'ın ceza alanına ortasında kaleci Muslera topu rahatlıkla kontrol etti.

38. dakika: Galatasaray çok ani bir atak şansı yakaladı ve oyuncular hızla rakip ceza alanına kadar sokuldular ama ceza alanı dışı sağ çaprazına atılan pasta Umut, Ersan'a faul yaptı.

37. dakika: Beşiktaş atağında Gökhan, rakip yarı alanda iki rakibinden sıyrılıp ceza alanına sol çaprazdan koşu yapan Olcay'a pasını attı ama top Galatasaray savunmasında kaldı.

36. dakika: Galatasaray atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Sneijder'in sağ çaprazdan ceza alanına koşu yapan Burak'a pasında ofsayt bayrağı kalktı.

35. dakika: Galatasaray yarı alanında topla buluşan Telles, Gökhan'ın sert müdahalesiyle yerde kaldı ve kara serbest vuruş. Telles, kısa süreli bir sakatlık geçirdi ama oyuna devam ediyor.

34. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın ceza alanına ortasında ofsayt bayrağı kalktı.

33. dakika: Beşiktaş atağında Sosa, rakip yarı alanın ortalarında topla buluştu ama Emre'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

32. dakika: Galatasaray atağında Sabri'nin kaleyi tam karşıdan gören bir noktada bulunan Sneijder'e pasında Sneijder hakem Cüneyt Çakır ile çarpışınca topa vuramadı ve hakeme tepki gösterdi.

31. dakika: Sol kanattan tehlikeli sayılabilecek bir noktadan Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Tolga topu yumrukladı.

30. dakika: Sarı kırmızılılar, rakip yarı alanında oldukça güzel paslarla ceza alanına kadar yaklaştılar ama Telles, Serdar'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

29. dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in pasında topla buluşan Sabri, köşe gönderi yakınlarına yüksek bir top attı ama oraya hiç bir arkadaşı hareketlenmedi.

27. dakika: Galatasaray yarı alanında topla buluşan Melo, kalecisi Muslera'ya riskli bir pas attı ama Muslera, Demba Ba'dan önce topun sahibi oldu.

25. dakika: Beşiktaş atağında rakip ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Olcay'ın kaleye şutunda top Muslera'nın kontrolünde dışarıya gitti.

23. dakika: Sarı kırmızılı oyuncuları özellikle rakip yarı alanda çok fazla top kaybı yapmaya başladı. Bu kez de Umut top kaybı yaptı.

21. dakika: Galatasaray atağında rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Emre, pasını sağ kanattaki Umut'a verdi. Umut, baskı altında topu rakibinden kurtarıp daha ileride bulunan Sabri'ye oynadı ama Sabri topu kaybetti.

20. dakika: Beşiktaş yarı alanının ortalarında topla buluşan Emre, Veli'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

19. dakika: Bir başka Beşiktaş atağında savunmada topla buluşan Serdar, rakip yarı alana kadar gidip Demba Ba'ya uzun bir pas attı ama araya Semih girdi.

17. dakika: Beşiktaş, maçın son bölümünde topla daha fazla oynamaya ve rakip kalede etkili olmaya başladı.

15. dakika: Siyah beyazlılar, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Sosa'nın ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı topu alan Gökhan, sol çaprazdaki Oğuzhan'a pasını verdi. Oğuzhan'ın uzak direğe ortasında Olcay'ın içeriye çevirdiği topu yine savunma karşıladı.

13. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa'nın ortasında kafalardan seken topu Galatasaray savunması uzaklaştırmayı başardı.

11. dakika: Gelişen Beşiktaş atağında ceza alanına sağ çaprazdan koşu yapan Sosa'ya atılan ara pasında Sosa, Semih ve Telles'in arasında sıyrılamadı ve top kornere gitti.

9. dakika: Galatasaray savunmasında topla buluşan Chedjou, riske girdi ve tam 3 rakibini çalımlayarak orta alana kadar gitti. Ardından topla buluşan Sneijder'in sağ çaprazdan ceza alanına uzun bir koşu yapan Umut'a pasında kaleci Tolga çıkıp topun sahibi oldu.

7. dakika: Galatasaray, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında kaleci Tolga yükselip topun sahibi oldu.

5. dakika: Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Gökhan son çizgi yakınlarından ceza alanına girdi ama Sabri'nin baskısı altında topu oyun alanında tutamadı.

3. dakika: Selçuk, pasını Sabri'ye ve Sabri ise ceza yayı yakınlarında Sneijder'e oynadı. Sneijder'in kaleye vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

2. dakika: Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde sağ kanatta topla buluşan Selçuk, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

1. dakika: Ve dev mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı...

İşte ilk 11'ler:

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Pedro, Ersan, Motta, Veli, Gökhan Töre, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Demba Ba

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Telles, Selçuk, Melo, Emre Çolak, Burak, Sneijder, Umut 

Maç: Beşiktaş-Galatasaray
Yayın: Lig TV
Hafta: Spor Toto Süper Lig 16. Hafta    
Gün: 04.01.2015
Saat: 19:00

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)