E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom Burak'a ne ödeyecek---

Cimbom Burak'a ne ödeyecek

Cimbom Burak'a ne ödeyecek
19 Temmuz 2012 - 12:42 borsagundem.com

Galatasaray'ın kasasından Burak Yılmaz için ne kadar para çıkacağı belli oldu

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı milli futbolcu Burak Yılmaz'la 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, Burak Yılmaz transferinin detayları paylaşılarak, ''Futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2 milyon 300 bin Euro sabit transfer ve 20 bin Euro maç başı ücreti ödenecektir'' denildi.
Ayrıca, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince, bordo-mavili ekibe 13 Temmuz Cuma günü 5 milyon Euro bonservis/tazminat ödemesi yapıldığı da açıklamada yer aldı.
KONTROLDEN GEÇTİ
Galatasaray'ın yeni transferi Burak Yılmaz, sağlık kontrolünden geçti. Milli futbolcu, Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde muayene edildi. Burak'ın, sezon öncesi rutin sağlık testlerinin önümüzdeki günlerde süreceği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)