E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom da çözüm sürecine dahil olacak---

Cimbom da çözüm sürecine dahil olacak

Cimbom da çözüm sürecine dahil olacak
25 Nisan 2013 - 07:18 borsagundem.com

Akil adamlarda iki temsilcisi (Deniz Ülkü Arıboğan ve İzzettin Doğan) bulunan Galatasaray, kulüp olarak da sorumluluk almak istiyor

Galatasaray, Türkiye’nin bir numaralı gündem maddesi olan barış sürecine tam destek veriyor. Galatasaray bu noktada diğer kulüplerden ayrı tutulabilir. Çünkü bu süreçte, bölge bölge dolaşarak, toplumu bilinçlendirmek için göreve soyunanlardan ikisi sarı-kırmızılılara çok yakın, hatta içinde... Bunlar; İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan’ın eşi Deniz Ülkü Arıboğan ile yönetici Sedat Doğan’ın babası İzzettin Doğan...
Durum böyle olunca Galatasaray’ı süreçten soyutlamak mümkün olamazdı. Milliyet de, Galatasaray’ın sosyal sorumluluk projelerinde hep ön sırada gelen yöneticisine bu soruyu yöneltti. Acaba son şampiyon ve bu sezonunda en büyük adayı Cim-Bom’un, barış konusunda mesajları olacak mıydı ya da çeşitli projelerde yer alacak mıydı?
Galatasaraylı yönetici Sedat Doğan, konuyla ilgili olarak “Barış için neye ihtiyaç varsa Galatasaray bunun içinde olur. Bugün Doğu ve Güneydoğu’da en çok tutulan takım Galatasaray. Ancak buranın bir temsilciye ihtiyacı yok. Çünkü Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş zaten bu bölgenin temsilcisi... Devletten talep gelirse orada maçlar oynanmasına sıcak bakarız. Bu konuda Federasyon da bir çalışma yapabilir, bununla ilgili karşılaşmalar organize edilebilir. Bizim yönetim kurulumuz olumlu tavır takınır. Bugün bölgede Galatasaray en fazla taraftara sahip takımsa, bu ülkenin ne kadar da birbirinden ayrılamaz ve iç içe olduğunu gösteriyor. Çünkü İzmir’de ya da Akdeniz’de de durum farklı değil” yorumlarını yaptı.




Taktik çalıştılar
Lider Galatasaray, Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki çalışmanın ilk bölümünde ısınma ve açma-germe hareketleri yapan sarı-kırmızılıların daha sonra pas çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildiği ifade edildi. Sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını bugün yapacağı tek antrenmanla devam edecek.

‘Şampiyonluğa baştan hazırız’
Galatasaray’ın İsveçli golcüsü Elmander, “Ülker Fanzone Çocuk Saati” Programı’nda kariyerinden özel hayatına kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Elmander’in mesajları şöyle:
* Galatasaray’ın büyüklüğünü havaalanında anladım.
* Vatandaşım İbrahimovic; Messi ve Ronaldo kadar iyi...
* 10 numara büyük yıldızlar için... Bu yüzden 9’u seçiyorum.
* Fenerbahçe’ye TT Arena’da attığım gol unutulmaz.
* Henüz şampiyon olmadık ama buna sezon başından beri hazırız.
* Takımda cimri biri yok ama Amrabat diyebilirim. en uykucu Engin, en yakışıklısı Muslera...
* Fatih Terim büyük bir kalbe sahip.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)