E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom dörtledi---

Cimbom dörtledi

Cimbom dörtledi
08 Nisan 2012 - 22:28 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta maçında Manisaspor'u 4-0 yenen Galatasaray, normal sezonu 77 puanla birinci sırada tamamladı

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan 2 kırmızı kartın ve 2 penaltının olduğu maçta Galatasaray rakibini rahat geçti ve normal sezonu en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde tamamladı.
Galatasaray'ın gollerini 47. dakikada (Penaltı) ve 77. dakika Selçuk İnan, 83. dakikada (Penaltı) Muslera ile 87. dakikada Baros kaydetti. Manisaspor'da 39. dakikada Yiğit İncedemir ve Galatasaray'da 88. dakikada Emre Çolak kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
MUSLERA HEM GOL ATTI HEM TARİHE GEÇTİ
Maçın en ilginç anı ise 86. dakikada yaşandı. Galatasaray'da bu sezon golü bulunmayan tek oyuncu olan Muslera kazanılan penaltıda taraftarın isteğine cevap verdi ve golü attı. 46. dakikada da kazanılan penaltı sonrası taraftarlar Muslera'nın kullanması için tezahüratta bulnumuş ama penaltıyı Selçuk kullanmıştı.
Muslera aynı zamanda bu akşam gol yemeyerek Mondragon'a ait olan bir sezonda 15 maçta gol yememe rekorunu 16 maça çıkararak Galatasaray tarihine geçti.
Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Suat Arslanboğa, Adil Sinem, İsmail Şencan
Manisaspor: Volkan Babacan , Akaminko x, Dixon (Dk. 46 Onur Karakabak), Hikmet Balioğlu, Bülent Cevahir, Yiğit İncedemir, Nizamettin Çalışkan (Dk. 89 Eray Ataseven), Ahmet İlhan Özek, Bekir Yılmaz, Kahe (Dk. 82 Murat Gürbüzerol ), İsaac
Galatasaray: Muslera, Eboue, Ufjalusi, Semih, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu (Dk. 46 Aydın Yılmaz), Engin Baytar (Dk. 66 Yiğit Gökoğlan), Selçuk İnan, Emre Çolak, Necati Ateş, Elmander (Dk. 80 Baros)
Goller: Dk. 47 (penaltıdan) ve 77 Selçuk İnan, Dk. 83 Muslera (penaltıdan), Dk. 87 Baros (Galatasaray)
Kırmızı Kartlar: Dk. 39 Yiğit İncedemir (Manisaspor), Dk. 88 Emre Çolak (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 45 2 Ahmet İlhan Özek, Dk. 51 Akaminko, Dk. 85 İlker Avcıbay (yedek kulübesinde) (Manisaspor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)