E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom en zor sınavında!---

Cimbom en zor sınavında!

Cimbom en zor sınavında!
02 Mart 2011 - 08:19 borsagundem.com

Galatasaray, TT Arena'daki Gaziantep sınavına çıkıyor. Ligde tarihin en kötü günlerini yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip kupada da elenirse kıyamet kopacak

TT Arena'daki Galatasaray-Gaziantepspor sınavı 20:00'de başlıyor. Karşılaşma, Hagi'den Adnan Sezgin'e yönetimden futbolculara kadar birçok unsur için kader sınavı niteliğinde. Tur gelmezse faturası çok ağır olacak
Sezgin gider!
İki sezondur Galatasaray'da muhalefetin bir numaralı hedefi Sportif Direktör Adnan Sezgin, sarı-kırmızılı takım kupaya veda ederse görevinden istifa edecek ve bugüne kadar 5 kez istifayı geri çeviren Başkan Adnan Polat da bu kararın altına imza atacak. Son olarak Cenk Tosun'u Gaziantepspor'a kaptırdığı için eleştiri yağmuruna tutulan Adnan Sezgin'in sezon sonuna kadar kalsa bile Haziran'da görevi bırakacağı iddia ediliyor.
Hagi yollanır
Rijkaard'dan teslim aldığı Galatasaray'da bir sistem oturtamayan ve sürekli olarak futbolcuları farklı mevkilerde oynatan Hagi, "devam ya da tamam" maçına çıkacak. İstanbul Belediye mağlubiyeti sonrasında Florya'da gerilim artarken, Başkan Adnan Polat'ın Avrupa Ligi bileti olan Türkiye Kupası'na bu akşam veda edilmesi halinde Rumen teknik adamın görevine son vermesine kesin gözüyle bakılıyor. İmzalar artar
Pazar günü Florya'da futbolculara yaptığı sert konuşmayla son ültimatomu veren Başkan Adnan Polat, "Kupayı istiyorum" dedi ancak bu akşam alınacak olumsuz bir skor muhalefetin erken seçim baskısını artıracak. Olağanüstü genel kurul için imza toplayan grubun, Galatasaray'ın elenmesi halinde üyelerin vereceği tepkiyi değerlendireceği ve imza sayısını iki binin üzerine taşıyabileceği iddia edildi.
Takım dağılır
Galatasaray'ın 25 kişilik kadrosunun yarısının kaderi bu akşam alınacak skora bağlı. Sezon sonu takımda büyük operasyon yapmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, Avrupa biletininin alınmaması halinde başta 30 yaşın üzerindeki isimler olmak üzere birçok futbolcuyla yollarını ayıracak. Baros ve Cana'nın da Avrupa vizesi alınamadığı takdirde ayrılacakları gelen haberler arasında.
Kasa boş kalır
Türk Telekom Arena'da gelecek sezon kapalı gişe oynamayı hedefleyen Galatasaray yönetimi için Avrupa Ligi bileti en önemli koz. Yarı finale çıkılması halinde muhtemel rakip Beşiktaş ile oynanacak maçın hasılatı da dahil olmak üzere Türkiye Kupası'dan gelecek paranın ( 2 milyon 800 bin Dolar) hesabını yapan Polat ve yönetimi, aksi bir durumda önümüzdeki sezonun Futbol Şubesi bütçesinde kısıtlamaya gidecek.

SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)