E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom Fener'i tadacak!---

Cimbom Fener'i tadacak!

Cimbom Fener'i tadacak!
10 Mart 2012 - 08:06 borsagundem.com

Kocaman önce ezeli rakibine meydan okudu sonra şampiyonluk formülünü açıkladı

“Kalan 10 maçın 10’unu da kazanırsak şampiyon oluruz. Yani her şey bizim elimizde. Derbi iki takım için de şölen havasında geçecek. Sözleşmemi uzatmayı kulüp istedi. Her zaman dediğim gibi ihtiyaç olduğu sürece buradayım.”
F.BAHÇE teknik direktörü Aykut Kocaman, A.Gücü maçının ardından alıştığımız çizgisinin dışında açıklamalar yaptı. G.Saray’la aralarındaki farka rağmen, şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu belirten tecrübeli hoca şu sözlerle ezeli rakiplerine meydan okudu: “Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Sahanın içinde genç ve dinamik bir A.Gücü vardı. Çok koşuyorlardı. Onları kutluyorum.
‘SOW İYİDEN DE İYİ’
-DERBİ iki takım adına da şölen gibi. Hem derbi açısından hem de ilerleyen günler açısından bu kadar şeye rağmen, derbi kadar önemli olan bir şey var ki, şampiyonluk şansının bizim elimizde olması. Kalan 10 maçın 10’unu da kazanınca şampiyon oluyoruz. En azından bunu biliyoruz. O maçta gerçek gücümüzü göstereceğiz.
-HER transfer yüksek beklentiyle yapılıyor. Sow bu anlamda biraz daha beklentileri yukarı çıkaran öngörüler vaat ediyordu. Beklentilerimizin fazlasını verecek gibi gözüküyor.
-SÖZLEŞMEMİ uzatmak yönetimin fikriydi. İhtiyaç olduğu sürece görevdeyim. Hiçbir oyuncunun geleceğiyle ilgili konuşmadım (Emre’yi kastediyor). Sözleşmesi biten oyuncularla 3 ay sonra konuşacağız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)