E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisCimbom kaynağı nereden sağlayacak---

Cimbom kaynağı nereden sağlayacak

Cimbom kaynağı nereden sağlayacak
30 Ocak 2013 - 07:43 borsagundem.com

Sneijder ve Drogba'nın ücretlerinin nasıl ödeneceği belli oldu

Galatasaray'ın Wesley Sneijder ve Didier Drogba'ya parçalı formayı giydirmesi, sarı kırmızılı camiayı ve taraftarları ayaklandırmış durumda.
Bu iki önemli transferin bütün detayları medyaya malzeme olurken, doğal olarak yüksek ekonomik maliyetleri de tartışma konusu olmuş durumda.
Aslan bu ücretleri nasıl ödeyecek?
Şimdi herkes birbirine "Galatasaray bu ücretleri nasıl ödeyecek?" diye soruyor. Çünkü 2014 yılında başlayacak FIFA kriterleri sonrasında kulüplerin gelir ve giderleri tamamen kontrol altında olacak.
Galatasaray'a Sneijder 3,5 yıl için 23 milyon avro, Drogba ise 1,5 yıl için 10.5 milyon avro ek maliyet getirecek.
Galatasaray Yönetimi, bu sezon mutlak lig şampiyonluğunu ve yine Şampiyonlar Ligi gelirlerini planlarken, asıl güvendikleri gelir kalemi ise Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nın loca gelirlerinden bekleniyor.
Bilindiği gibi Arena'nın locaları Adnan Polat yönetimi döneminde 3 yıllığına satılmıştı. Ünal Aysal yönetimi de aynı yolu izleyerek, locaları 3 yıllığına satışa çıkardı ve loca sahiplerine duyuruyu yaptı bile. Bu plana göre localar 2014 Ocak ayından 2017 Ocak ayına kadar yine üç yıllığına satılacak.
Böylece Galatasaray'ın sadece loca satışından elde edileceği gelir ise 92 milyon dolar yani 70 milyon avro.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 7,19
En Yüksek: 7,26
En Düşük: 7,16
Değişim -0,83 %
FK: 43,00
PD / DD: -8,23
İşlem Hacmi 58.464.032
Toplam Adet: 8.133.444
Ağırlıklı Ort.: 7,15
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hürriyet Ekonomi31 Ocak 2013 09:33

    Gelir gider dengesine, senetle ilgili alınan kararlara ve yönetimdeki müsrifliğe bakılınca yaklaşık 2 sene sonra eğer ki Şampiyolanlar liginde yarı final oynamak gibi bir başarı yada Arap bir milyarder bulunamazsa filmin sonu şimdiden belli. Ancak klübün stad iini halleden veya Avrupa bayanlar liginde durumunu ayarlayan bağlantılarını da kutlamak gerekiyor.

  • savas30 Ocak 2013 15:13

    Bu hesabı anlayan varsa bir anlatsın.190 loca var.yıllığı 100 bin avro ortalamadan 3 yıl için 57 milyon avro yapar.Yok 150 avro ortalamdan diyorsanız, kale arkası civarına düşen locaya bu parayı verenleri lütfen ilan edinde maliyede öğrensin

  • mahmut bak30 Ocak 2013 09:45

    eyy borsa gündem gs nin yatırımcıya yapcaklarını neden gündeme almıyorsunuz borsagündem onlarla işbirlikçimisiniz

  • mehmet yılmaz30 Ocak 2013 09:20

    borsa gündem olarak sizlerin görevlerinden birtanesi de sizi takip edenleri uyarmak değilmidir.Bunu yaptınız ama tam hakkıyla değil bakın bugün glatasaray yatırımcının yani bu sitenin kuruluşunun nedeni olan yatırımcıları ilme ilme söküyor hani nerdesiniz kulaklarınızı tıkıyorsunuz olanlara haram olan paraları snajder yatırımcıdan yani sizin tebanızdan yiyecek ama borsa gündem tek kelime ettiği yok koca borsa gündem bişi yapamıyosa zavallı küçük ne yapsın soruyorum size??????????????????????

  • tedua30 Ocak 2013 08:05

    tabi bir de küçük yatırımcıdan haksız yere alınacak bedelli paraları da var... nasıl olsa yatırımcı var.. ne gerek var locaya.. yapsınlar bir bedelli daha alsınlar messi yi..