E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom kontratı bile hazırlayamadı!---

Cimbom kontratı bile hazırlayamadı!

Cimbom kontratı bile hazırlayamadı!
06 Eylül 2012 - 07:24 borsagundem.com

Sambacı’nın kontratını yanlış hazırlayan G.Saray, hatasını son anda düzeltti

G.SARAY Şampiyonlar Ligi kadrosunun UEFA’ya teslim edileceği son günde kadrosuna kattığı Cris’in sözleşmesini TFF’ye gönderirken kriz yaşandı. Sambacı’yı 3 Eylül tarihinde kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, TFF’ye sözleşmeyi yanlış tarih ve ıslak imza olmadan gönderdi.
BUNUN üzerine yeni bir sözleşme hazırlayıp dün gecenin sonuna kadar tescil için TFF’ye yollaması gereken G.Saray, saat 23.30’da hâlâ bunu yapmamıştı. Ancak saat 00.00’ı geçmeden bu sorunu halleden yönetim, Cris’in transferini TFF nezdinde de resmiyete dökmüş oldu.
EĞER sarı-kırmızılı kulüp Brezilyalı’nın sözleşmesini doğru tarihi ve imzayla TFF’ye 00.00’dan önce yetiştiremeseydi, Cris G.Saray formasını giyemeyecekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GS,raylı.06 Eylül 2012 11:53

    Yakında cimbomda CIRİS çıkabilir.fatih terim kendini GS raydan üstün görüyor .sen kimolutyorsunda GSrayın üstünde olmaya çalışıyorsun sen değilmisinki 14 yıl boyunca GS ray formasını giydin vede hiç şampiyonluk görmedin.kalkmış birde futbolcuları sindiriyorsun futboldan anladığın nerenden belli kalkmış 35 yaşındaki avrupanın istemediği futbolcuyu aldırıyorsun yahu takımda hiçmi futboldan anlayan yok desenize busene çok kötü anlar yaşayacağız.ama bunların baş mimarı kulüp başkanı ünal aysal olacak.yarın kötü gidişatta bakalım neler diyecek yada fatih terimimi direk gösterecek onun istediği futbolcuyu aldık ama çalıştıramadı ve bizler zarar gördükmü diyecektir.