E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom, Melo'yu ikna edemedi---

Cimbom, Melo'yu ikna edemedi

Cimbom, Melo'yu ikna edemedi
29 Haziran 2012 - 14:48 borsagundem.com

Felipe Melo, sarı-kırmızılılara bir iyi bir de kötü haber verdi

Sarı-kırmızılılardan geçen sezon aldığı 3.3 milyon Euro'luk yıllık maaşında indirim yapmayı kabul eden Sambacı, buna rağmen 30 bin Euro'luk maç başı ücretinde ise fedakârlık yapmıyor.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Geçen sezon ücretinde çok bonkör davrandık. Bu sezon için ise indirim talep ettik. Bu sezonda bizde oynaması için fedakârlık yapması gerekiyor" dediği Felipe Melo, sarı-kırmızılılara bir iyi bir de kötü haber verdi. Brezilyalı oyuncu geçen sezon 1.3 milyon Euro kiralama bedeli, 3.3 milyon Euro garanti ücret ve 30 bin Euro da maç başı ücretle G.Saray formasını giymişti.
Şimdi ise Sambacı'nın bonservisini almak isteyen G.Saray, bir yandan İtalyan ekibi Juventus'la anlaşmaya çalışırken, diğer yandan da Melo'yu ücret konusunda ikna etmeye çalışıyor. 29 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılılardan geçen sezon aldığı garanti ücret olan 3.3 milyon Euro'da indirim yapmayı kabul etti ancak maç başı ücretinde Nuh dedi, peyagamber demedi.
Galatasaray yönetimi 30 bin Euro'luk maçbaşı ücretinde indirim yapmayan Melo ile henüz anlaşma sağlayamadı. Geçen sezon G.Saray'ın şampiyonluğunda büyük payı olan ve savaşçı ruhuyla taraftarların da sevgilisi haline gelen Felipe Melo 36 maçta 12 gol atıp kariyerinin en skorer yılını geçirdi.
G.Saray Başkanı Aysal, eğer Melo ile anlaşamazlarsa Brezilyalı oyuncunun alternatifinin hazır olduğunu ve daha iyisini alabileceklerini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • F29 Haziran 2012 17:47

    Ben anlamıyorum bu sistemi arkadaş.Hem yıllık bilmem ne kadar para ver hem de maç başı para ver. Peki sen o yıllık ücreti oynatmak için vermiyor musun?