E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom parayı artırdı---

Cimbom parayı artırdı

Cimbom parayı artırdı
03 Temmuz 2012 - 07:09 borsagundem.com

Galatasaray Yönetimi, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin İspanya çıkarmasından rahatsız oldu, milli oyuncu için yeniden devreye girerek fiyat artırdı

Galatasaray yüksek maliyeti yüzünden transferini beklemeye aldığı Hamit Altıntop’a Fenerbahçe’nin talip olması üzerine milli oyuncu için yeniden yoğunlaşma kararı aldı. Real Madrid ve hocası Mourinho ile yapılan temaslarda 29 yaşındaki gurbetçi futbolcu için her türlü kolaylığın sağlanacağı garantisi alınmasına karşın, Hamit’in İranlı menajeri Fezali’nin uzlaşmaz tavırları ve milli oyuncunun 4 yıllık anlaşma karşılığında her sezon 3.5 milyon euro ve maç başı ücreti olarak da 25 bin euro istemesi yüzünden Fatih Terim’in listesindeki ilk ismi askıya alan Aslan, devreye ezeli rakibinin girmesi üzerine uyandı.
Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin Madrid çıkarmasından tedirgin olurken, Hamit’e ve menajeri Fezali’ye “Bizimle görüşmeden imza atmayın” mesajını ilettiler. Cim-Bom’un Hamit için uyguladığı sıkı para politikası üzerinde bir ayarlama yapılacağı ve daha önce sunulan rakamın yukarı çekileceği kaydedildi. Hamit’le yapılan ilk pazarlıkta 3 milyon Euro öneren ve oyuncunun menajeri Fezali’yle masadan kötü şekilde kalkan transfer komitesinin, yıldız futbolcuya 3.3 milyon euro garanti para teklif edeceği, maç başını düşük tutup, başarıya endeksli ekstra prim önereceği öğrenildi.
Diğer taraftan Fatih Terim’in Hamit’teki ısrarının nedeni de belli oldu. Orta ve uzun vadeli planlar yapan Terim’in, önümüzdeki yıldan itibaren yabancı sınırlamasının saha içinde 6’dan 5’e inmesi nedeniyle yerli kalitesini yükseltmeyi hedeflediği belirtildi. Başarılı teknik adamın bu yüzden Hamit’in kaptırılmaması talimatını verdiği kaydedildi.
Öte yandan Assaidi’nin transferinin bugün açıklanması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)