E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom şampiyonluğu kutlamış!---

Cimbom şampiyonluğu kutlamış!

Cimbom şampiyonluğu kutlamış!
19 Mart 2012 - 07:13 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, beraberliğe sevinmiş

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Milliyet’e çok özel açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı camia, Fenerbahçe derbisinde alınan 1 puan ve ortaya konulan futbolla adeta kendinden geçerken, Başkan Aysal, 90 dakika boyunca hissettikleri ile maçın öncesinde ve sonrasında yaşananlarla ilgili birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.
Sarı-kırmızılıların patronu özellikle Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki karşılama ve sevinç gösterilerini abartılı bulanlara mesajlar yolladı, Teknik Direktör Fatih Terim ve takıma olan inancını net bir şekilde ortaya koydu.
İşte Ünal Aysal’ın açıklamaları:
* Florya’da şampiyonluğu kutladık. 34 maçlık normal sezonu ilk sırada tamamlamak hedeflerimizden biriydi. Fenerbahçe ile berabere kalmak bizim için üzüntü verici bir netice. Takımın performansı ve bunun süreklilik arz etmesi ise bizim adımıza mutluluk verici. Doğal olarak normal sezonda şampiyonluğun ilanı anlamına geliyordu Kadıköy’deki sonuç. Kesinlikle 1 puanın bizi mutlu eden değil, üzen bir netice olduğunun bilinmesini isterim.
* 2-0 olduğunda takımın geriye döneceğinden emindim. Bu sezon böyle maçlar çıkardık. İki olağanüstü gol ile geriye düşmemize karşın kalan 65 dakikada oyunun kontrolü bizdeydi.
* 90+4’te bütün Galatasaraylılar gibi üzüldük. Çünkü Baros golü atmasından 10 kat daha zor olanı yaptı. O pozisyonu Baros ayarında bir oyuncu kolay, kolay kaçırmaz... Neyse, play-off’ta bir maçımız var. O zaman şans umarım yanımızda olur.
* Puan farkı benim için hiç önemli değil. Bu takımın oynadığı futbol ile taraftarımıza ve camiaya verdiği büyük güven önemli. Elbette önemli bir avantaj var, fakat bence daha önemlisi takımın seviyesi ve form durumudur.
* Florya’daki görüntüler, takım ile taraftarın bütünleşmesi güzeldi. Aynı zamanda Galatasaray camiasının da kendi içinde barışması ve birleşmesi adına çok pozitif görüntüler oldu.
* Galatasaray taraftarı artık rakip oyunculara ve teknik adamlara karşı çok saygılı. Dikkat edin Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da bu tür hadiseler olmuyor. Hocalarımıza atılan maddeler ne yazık ki bizlerin vermek istediği mesajın yerini bulmadığını göteriyor. Fenerbahçe taraftarı içindeki bu tip olumsuz eylem ve söylem içinde olanların, gecikmeli de olsa kendini düzelteceğini umuyorum. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)