E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom şova başlıyor---

Cimbom şova başlıyor

Cimbom şova başlıyor
18 Haziran 2012 - 07:40 borsagundem.com

Cimbom, hafta başından itibaren bombaları ardı ardına patlatacak. İşte imza şovun ilk flaş isimleri

Cimbom, hafta başından itibaren bombaları ardı ardına patlatacak. Umut, Melo, Matias Suarez ve Atilla Turan imza şovun ilk flaş isimleri
UEFA’DAN Şampiyonlar Ligi vizesi alıp rahatlayan G.Saray’da gözler transferlere çevrildi. Yaklaşık 1 aydır bu müjdeli haberi bekleyen ve şu ana kadar sadece G.Antep savunmasında yıldızlaşan Dany’e resmi imza attıran Cimbom, hafta başından itibaren art arda imza şov yapacak.. Daha önce “Futbol takımına 7 takviye yapacağız” açıklamasıyla taraftarları heyecanlandıran başkan Ünal Aysal, ilk iş olarak görüşmeye başladıklarını borsaya bildirdikleri Umut Bulut’u ‘Aslan’ yapacak.
SOL BEKE TAKVİYE
ARDINDAN geçen sezon kiraladıkları Melo için Juventus’la masaya oturacak olan sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı yıldızla anlaşılmaması halinde ön liberoya Fatih Terim’in bol alternatifli listesinde yer alan bir yıldız takviye yapacak. İmparator Terim’in kadroda görmek için can attığı Anderlecht forması giyen Matias Suarez forvetteki önceliğini korurken, sol bek sorunu da 1 hafta içinde çözüme kavuşacak.
ÇAĞLAR’IN sık sık sakatlanmasından dolayı Hakan Balta’nın yalnız kaldığı bu bölgeye yabancı kontenjanını da düşünüp yerli oyuncu bakan sarı-kırmızılılar, bonservisi Sporting Lizbon’da olan Atilla Türker’e de en kısa sürede imza attıracak.
Şok iddia: MeloBayern’e!
FELİPE Melo için Alman devi Bayern Münih de devreye girdi. Tuttosport’ta ‘Melo Bayern’e’ başlığıyla verilen haberde Bayern’in 8 milyon Euro‘luk teklifine Juve’nin olumlu baktığı belirtilirken, oyuncuya talip olan Spartak Moskova’nın da Alman ekibinin bu teklifiyle geri plana itildiğinin altı çizildi.
BAŞTA G.Saray’a verilen 13 milyon Euro opsiyon üzerinden kapı açan Juve’nin 8 milyon Euro’yu yeterli bulduğu kaydedildi.
Hurma, Amrabat için çelişkili konuştu
Dün klasik otomobiller etkinliğine katılan Kayserispor Genel Menajei Süleyman Hurma, Amrabat konusunda ilginç ifadeler kullandı. Geride bıraktığımız hafta, “G.Saray resmi teklif yapsın, değerlendirmeye alırız” diyen Hurma bu kez geri adım attı. Etkinlikte kendisine yöneltilen yöneltilen sorulara çelişkili yanıtlar veren Hurma, “Amrabat konusu kabak tadı verdi” sözleriyle oyuncuyu G.Saray’a satmayacaklarının sinyallerini verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)