E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom zorlu dönemeçte---

Cimbom zorlu dönemeçte

Cimbom zorlu dönemeçte
23 Ekim 2011 - 08:57 borsagundem.com

G.Antep ve Kayseri maçları G.Saray için çok kritik geçecek

G.Antep ve Kayseri maçları G.Saray için çok kritik geçecek. Terim bu iki sınavdan 6 puan çıkartıp, rahat bir nefes almak istiyor .
YILDIZ transferlere rağmen sezon başında koyulan hedeflerin şimdilik gerisinde kalan G.Saray’da gözler G.Antep ve Kayseri maçlarına çevrildi. Antalya’da 2 puan bırakan sarı-kırmızılılar için 7. ve 8. hafta maçları hayati önem taşırken, teknik heyet tüm hesaplarını bu keskin virajı 6 puanla dönmek üzerine yapıyor. Fatih Terim, sırat köprüsü olarak görünen bu maçlara futbolcularını özel olarak hazırlarken, eksikler de can sıkmaya devam ediyor.
3 ‘AS’ EKSİK 
KAZIM’IN G.Antep maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenilirken, Bursa galibiyetin baş mimarlarından Engin’in de ancak Kayseri sınavına hazır duruma gelebileceği belirtildi. Baros’un ise büyük bir ihtimalle hem G.Antep hem de Karseri’ye karşı forma giymeyeceği öğrenildi.
Elveda Aydın!
AYDIN Yılmaz G.Saray’daki kredisini tüketti. Fatih Terim kötü futbolundan çok, vurdum duymaz tavırları yüzünden defterden sildiği Aydın’ın devre arasında yollanmasını istedi.
Hakem çilesi için TFF’ye gidecekler
G.SARAY yönetimi Antalya maçı sonrası isyan bayraklarını açtı.. Karabük maçında Bünyamin Gezer’in, Bursa sınavında Hüseyin Göçek’in ve son olarak da Antalya’da Yunus Yıldırım’ın çaldığı yanlış düdükler yüzünden puanlar bir bir uçarken, Kayseri ve Karabük karşılaşmalarında F.Bahçe aleyhine penaltı kararı çıkmaması sarı-kırmızılıların sabrını taşırdı.
SABRI taşan yönetimin hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu’na gideceği ve hakem kararlarından dolayı yetkililere dert yanacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cann can23 Ekim 2011 20:00

    sahasinda bile gelene yenilen gidene yenilen g.antep arenada neden problem olacakmis anlamak zor,kayseri formda ama biz gs iz buyuk takim icin zor yoktur derim.