E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'a 19'luk aslan!---

Cimbom'a 19'luk aslan!

Cimbom'a 19'luk aslan!
27 Haziran 2013 - 19:22 borsagundem.com

Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı - Kırmızılılar, Şili U-20 takımının sol beki Larenas'ı gündemine aldı

Şili basınından Latercara'da yer alan habere göre; Ülkesinin U-20 Milli Takımı ile Türkiye'de başarılı bir grafik sergileyen 19'luk sol beke İtalya'dan Roma ile beraber Galatasaray, Club Brugge, Osasuna ve Elche'nin talip olduğunu iddia edildi.
Sol bek transferinde Carlinhos transferinde bir türlü istediği sonuca ulaşamayan Galatasaray, Türkiye'de düzenlenen U-20 Dünya Kupası'nda boy gösteren geleceğin yıldızlarını yakından izliyor. Emre Utkucan yönetimindeki Galatasaray oyuncu izleme komitesi, Şili ile gösterdiği performansla Avrupa takımlarının da kıskacına giren Larenas'ı yakından takip ediyor.
Roma'nın oyuncusunu izlediğini belirten menajer Edgar Merino, 'Temmuz'da onlarla görüşmek için Roma'da olacağım. Larenas, Dünya Kupası'nda göz kamaştırıyor. Roma gibi köklü ve büyük bir kulübün oyuncumu gündemine alması onu gururlandırıyor' dedi.
Şili U-20 Milli takımı ile gösterdiği performansla dikkatleri çeken 19'luk sol bek Larenas ise, şu an sadece Dünya Kupası'nda odaklandığını ifade etti.
Şili ekiplerinden Union Espanola'da forma giyen genç Mario Larenas'ın bonservisinin turnuvadan sonra yükseleceği tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)