E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Cimbom'a 4. yıldızı taktırmam'---

'Cimbom'a 4. yıldızı taktırmam'

'Cimbom'a 4. yıldızı taktırmam'
02 Haziran 2013 - 09:31 borsagundem.com

Mustafa Denizli, Fenerbahçeliler'e en büyük vaadini açıkladı

Fenerbahçe Yönetimi'nin teknik direktör konusunda gelecek hafta içinde son kararını vermesi beklenirken, Mustafa Denizli seçeneği her geçen gün daha da güçleniyor.
Fanatik'in haberine göre, başkan vekili Abdullah Kiğılı ile yaptığı görüşmesi çok olumlu geçen kurt hocanın en büyük vaadi ise Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yakın geleceğin en büyük rekabeti 4. yıldız ile ilgili. 'Galatasaray'a 4. yıldızı taktırmam' iddiasını savunan Mustafa Denizli, 'Rakibimiz nasıl üst üste 2 yıl şampiyon olduysa biz de daha iyisini başarabiliriz. İlk senede durumu eşitler, ardından 4. yıldızı Türkiye'de ilk biz takarız' ifadeleriyle de hasreti bitirme sözü verdi. Denizli, başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede küçük bir transfer analizi de yaptı ve takımla ilgili ilginç tespitlerde bulundu: Sol bek ve stoper lazım. Ancak en önemlisi takımda fark yaratacak, liderliği üstlenecek bir 10 numara. Ayrıca şans bulamadığı için sönen yıldızları da parlatacağımızdan eminim.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erkan04 Haziran 2013 01:18

    mustafa denizli, sampiyon yap bizi ile geldi, mustafa denizli rezil ettin sen bizi ile gitmisti

  • osman02 Haziran 2013 12:09

    Transfer için bir an önce karar verilmeli,,futbolcu transferi T.direktöre göre oluyor.

  • burhan02 Haziran 2013 12:07

    Denizli tam moralli ve formunda iken,başkalarına bakmaya gerek yok.Takımı tanıyor,biliyor,,"şans bulamayan yıldızlardan" birinin stoch olduğundan eminim.Aykut bu adamı resmen harcadı,,Denizli parlatacaktır.

  • emre02 Haziran 2013 11:05

    Denizli,şampiyon yap bizi.