E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'a bir yıldız daha geliyor---

Cimbom'a bir yıldız daha geliyor

Cimbom'a bir yıldız daha geliyor
01 Eylül 2011 - 12:24 borsagundem.com

Başkan Aysal’la görüşmesinde Ganalı orta saha oyuncusu Muntari’ye yeşil ışık yakan tecrübeli hoca, bir yıldız daha getirtiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son sözünü söyledi: Albert Riera... Yunanistan’daki tatilini keserek İstanbul’a dönen ve sarı-kırmızılı taraftarlara verdiği transfer sözünü yerine getirmek için bayramda da mesai yapan Başkan Ünal Aysal’ın, Muntari’nin işini bitirdikten sonra Terim’i telefonla aradığı, transfer konusunda mini bir zirvenin gerçekleştirildiği bildirildi.
İki günlük izinde Bodrum’a giden Terim’in yabancı kontenjanına dikkat çektiği ve Ganalı futbolcunun maliyetinin düşük olması nedeniyle iyi bir alternatif olacağını vurguladığı belirlendi. Terim’in, Aysal’dan Riera konusunda girişimlerin hızlandırılmasını istediği ve “Riera benim önceliğim. Çok yüksek maliyeti de yok. Arda’dan sonra hücum hattında farklı bölgelerde oynayabilecek olan Riera bize büyük fayda sağlar” diye konuştuğu öğrenildi. Avrupa’da transferin bugün bitecek olmasıylaberaber harekata başlamayı hedefleyen sarı-kırmızılıların, geniş çaplı bir değerlendirme toplantısı yapacağı ve her an sürpriz bir ismin de gündeme gelebileceği bildirildi. Başkan Ünal Aysal ve 2. Başkan Ali Dürüst’ün Fatih Terim’le bir araya gelerek, transfere nokta koymak için yol haritasını çıkaracağı bildirildi. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cann can01 Eylül 2011 12:31

    aha da yaziyiyorum bir iki gune transefer filan olmaz yetismez zaten oyalama taktigi podolski ile devam ediyordsu digerleride hikaye ara transefere kadar beklenecek takim basarisiz olurssa bir iki oyuncu daha alnir dusuncesi vardir bekleyip görelim.