E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'a büyük müjde---

Cimbom'a büyük müjde

Cimbom'a büyük müjde
06 Ağustos 2011 - 13:09 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla istediği Eboue'nin transferinde son aşamaya gelindi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Emmanuel Eboue'nin transferinde son aşamaya gelindi. Arsenal'in, Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk teklifini kabul ettiği öğrenildi.
Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da Ünal Aysal'ın verdiği talimatlarla transfer çalışmalarına tam gaz devam eden yönetim, Emmanuel Eboue'de mutlu sona çok yaklaştı. Bu oyuncu için Arsenal ile yapılan çetin pazarlıklar, Cimbom'un istediği şekilde sonuçlandı. İngiliz ekibi, 8 milyon Euro'dan (19.6 milyon TL) kapıyı açmasına rağmen, 4 milyon Euro'ya (9.8 milyon TL) razı oldu. Ada basını, Arsenal'in, Galatasaray'ın yaptığı 4 milyon Euro'luk teklife "Evet" dediğini yazdı ve sarı-kırmızılılarla Eboue arasında yürütülen görüşmelerin de olumlu geçtiğini belirtti.
İngiliz gazeteleri, şu ana kadar sadece Gervinho ve Jenkinson'ı transfer eden Arsenal yönetiminin, Arsene Wenger'in baskısı nedeniyle transfer çalışmalarına hız vereceğini, öncelikle satış listesine konulan oyuncuların elden çıkarılmasına uğraşıldığını yazdı. Bu nedenle kırmızı-beyazlıların, Galatasaray'ın teklifine düşük olmasına rağmen "Evet" dediği kaydedildi. Arsenal'ın Eboue'yi sattıktan sonra, Everton'ın İngiliz savunma oyuncusu Phil Jagielka'yı kadrosuna katacağı da iddia edildi.
BENFICA MAÇI KADROSUNA ALINMADI
Öye yandan Eboue, Arsenal menajeri Arsene Wenger tarafından takımının Benfica ile oynanayacağı hazırlık maçının kadrosuna dahil etmedi. Emirates Cup'ta Eboue'ye son bir şans veren ancak Fildişili oyuncudan beklediği performansı alamayan Arsene Wenger, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, "Eboue'nin takımdan ayrılacağını ve çeşitli takımlar ile görüşmelerin olduğunu" dile getirmişti.
Arsene Wenger'in Eboue'yi kadroya almaması, İngiliz basını tarafından Eboue'nin Galatasaray ile anlaşmaya vardığı şeklinde yorumlandı. Bir süredir Arsenal ile görüşme halinde olan Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Emmanuel Eboue'nin transferini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)