E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'a şaka gibi teklif---

Cimbom'a şaka gibi teklif

Cimbom'a şaka gibi teklif
02 Ağustos 2012 - 14:19 borsagundem.com

G.Saray Baros gibi kurtulmaya çalıştığı Albert Riera'da da sorun yaşıyor

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin yanında bulunan büyük salonda yapılan duruşmada emekli Orgeneral Hasan Iğsız, CHP İzmir Milletvekili gazeteci Mustafa Balbay, gazeteci Tuncay Özkan, emekli Albay Dursun Çiçek, İbrahim Şahin'in de aralarında bulunduğu 47 tutuklu sanık hazır bulundu. Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, emekli Orgeneral Hurşit Tolon, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve Sedat Peker'in de aralarında bulunduğu tutuklu sanık ise duruşmaya katılmadı. Duruşmaya ayrıca tutuksuz sanıklardan Nusret Senem, Ertuğrul Orta, İlyas Çınar ve emekli Orgeneral Tuncer Kılınç de hazır bulundu.Galatasaray'ın elden çıkarmayı düşündüğü Albert Riera'nın kardeşi Sito'nun forma giydiği Ukrayna takımı Chernomorets'in teklifi şaka gibi. Chernomorets, kiralama bedeli ödemeyeceği gibi, "Alacağının yüzde 60'ını karşılayın" dedi.
YILDA 2.9 MİLYON EURO ALIYOR
G.Saray'da bu sezon 2.9 milyon euro garanti para alacak Riera kalması halinde gelecek sezon 3.1 milyon euro'yu cebine koyacak. Cimbom, Chernomorets ile bu şartlarda anlaşırsa cebinden 1.5 milyon Riera'ya ödeyecek. G.Saray'a Riera için başka teklif gelmiyor. İspanyol oyuncu ve menajeri ise oldukça rahat davranıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)