E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'a şans tanımadı---

Cimbom'a şans tanımadı

Cimbom'a şans tanımadı
07 Aralık 2011 - 18:27 borsagundem.com

İki ezeli rakiptede derbi heyecanı yaşamış olan Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Sergen Yalçın derbi öncesi maçı yorumladı

İki ezeli rakiptede derbi heyecanı yaşamış olan Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Sergen Yalçın derbi öncesi maçı yorumladı. Derbide Galatasaray'a şans tanımadı.
“ENGİN’İN OLMAMASI ETKİLER” “
G.Saray’ı Engin’in oynamayacak olması etkiler. Ofansif olarak önemli bir oyuncu. G.Saray’ın bireysel yetenek olarak önemli bir eksiği.. Bu da eminim ki takımı çok zorlayacak. Karşı tarafta ise Engin’nden daha yetenekli, daha çok iş yapan, daha önemli bir oyuncu olan Alex var. Dolayısıyla Fenerbahçe ofansif açıdan önde “.
“FENERBAHÇE’NİN İSKELETİ DAHA İYİ”
“Orta göbek ve defansa da bakınca, Fenerbahçe’nin daha iyi bir iskeleti var. Cristian - Emre ile geride Yobo- Bilica veya onarsa Bekir var, Kanatta da Gökhan – Ziegler gibi önemli oyuncuları bulunuyor. Galatasaray’da da Eboue ve Hakan Balta önemli isimler tabii, kadro oturmuş gibi görünse de, Fenerbahçe bu alanda da daha önde.”
-“G.SARAY SÜRPRİZ İSİM ÇIKARMALI”
- “Alex öne çıkıyor maçta. G.Saray’dan ise sürpriz bir isim çıkmalı. Herkes markajda olunca zaten bu tip maçlarda sürpriz isimler öne çıkar. Bu kişi, Baros oynarsa olabilir, Selçuk olabilir.. G.Saray bir sürpriz isim öne çıkarmalı. Çünkü aya iyi onasa da ağır oynayan, ofansif anlamda rakibe zorluklar yaşatamayan bir takım G.Saray. Maç boyunca girdiği pozisyon sayısı çok az. Fenerbahçe daha derli toplu bir takım. Ayrıca puan olarak da takımın rahat olması önemli.” 
-“FENERBAHÇE YÜZDE 80 KAYBETMEZ”
- “Ben Galatasaray’ın bu kadro yapısı ile dışarıda kazanmasının mümkün olmadığını, içeride ise zorlanacağını belirtmiştim. G.Saray’ın işi kolay değil. Yüzde 51 ve daha fazla avantajlı takım Fenerbahçe. Galatasaray’ın kazanacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe yüzde 80 kaybetmez diye düşünüyorum ve kalan yüzde 20 oran için de kazanabilir. Oyun şekline bakınca G.Saray için zor bir maç olacağını ama yine de maçın Arena’da oynanacak olması da unutulmamalı. Bu da önemli bir faktör olabilir”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)