E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'da bahar temizliği---

Cimbom'da bahar temizliği

Cimbom'da bahar temizliği
22 Mart 2011 - 08:04 borsagundem.com

‘Başarısızlık’ kelimesinin zayıf kaldığı koca sezon, G.Saray’daki tüm taşları oynatacak

Kewell, Neill, Baros, Barış, Mustafa, Hakan, Aykut, Gökhan ve Zapata yeni sezonda bu forma altında istenmiyor. Arda’ya gelen teklif geri çevrilmeyecek.
AZ değil.. G.Saray, ezeli rakibi ve şu an ligde lider bulunan F.Bahçe’nin tam 27 puan gerisinde.. Avrupa Kupaları’ndan elenildiği gibi gelecek sezon da en fazla seyirci olunabilecek bu arenaya.. Ee takım kupadan da elenmiş olunca, sarı-kırmızılı yöneticiler de yazın yapacağı temizliğin planını bahardan hazırlamaya karar verdi.
AYHAN KARARSIZLIĞI
BUNA göre takımda beklentileri karşılamamaya başlayan dünya yıldızları Harry Kewell, Lucas Neill ve Milan Baros ilk gidecek isimler olarak göze batıyor. Avustralyalılar’ın zaten sözleşmesi bitiyor, uzatılmayacak. Fakat Baros’un 2 yıllık sözleşmesi var ve kulüp bulması istenecek, para kazanılacak. Barış ve Gökhan Zan sözleşmesi olmayan, kurtulmak için para harcamaya gerek olmayan isimler. 2’siyle de transfer görüşmesi bile yapmadan yollar ayrılacak. Mustafa Sarp, Zapata, Hakan Balta ve Aykut Erçetin’in sözleşmeleri devam ediyor ama buna rağmen kapı gösterilecek, bonservis ücreti olarak büyük beklentilere girilmeyecek. Hatta gerekirse bedava olarak kulüpten gönderilecekler. Unutmadan şunu da belirtelim. Balta’nın performansı kimseyi tatmin etmiyor ama arkasındaki Çağlar Birinci’ye de güvenilmediği için Balta yedek olarak G.Saray’da devam edebilir.
GELELİM Ayhan Akman’a.. Taraftarın büyük tepki gösterdiği tecrübeli yıldızın 1 yıl daha kontratı var ve yönetim bu konuda kararsız. Takımda ağabey sayılacak son isim olmasından dolayı kulüpte kalması düşünülen Ayhan’ın gelecek sezonda sarı-kırmızılı formayla oynayacağını düşünmek hayalcilik olmaz. Arda Turan’a ise teklif gelirse "Kal" denmeyecek. Yönetim, hem G.Saray hem de Arda için en iyisinin bu olduğunu düşünmeye başladı.
Şişeyi atan kişi M.A. mı?
DERBİYE skordan sonra en büyük damgayı vuran rakı şişesini atan kişi veya kişiler hala tespit edilemedi. Arena’da taraftarlara doğru dönmüş vaziyette olan güvenlik kameralarının geniş açıyla çekim yapmasından dolayı locadan geldiği tespit edilen ama kimin attığı net olarak henüz gözükmeyen şahsın, M.A. isimli bir kişi olduğu iddia edildi.. Çok yakında bu kişinin kim olduğu ortaya çıkacak gibi... Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 22 Mart 2011 10:40

    canımdan çok sevdiğimim galatasarayımda üç büyüklerin kapıya koydugu futbolculara (servet,kazım,gökhan zan gibi) kurtarıcı gibi sarılıp, yetersiz Aykut,H.Balta,M.Sarp,Çağlar,Serkan,gibi ve motivasyonu bitmiş emsallerinin teknik direktörlük yaptığı Ayhan ve menejerlerin pazarlamacı maharetiyle bu kulube kazandırdığı ne idüğü belirsiz yabancı oyuncular takımda kaldığı müddetçe ben taraftarlığımı askıya aldım.