E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'da Servet polemiği---

Cimbom'da Servet polemiği

Cimbom'da Servet polemiği
02 Ekim 2011 - 08:08 borsagundem.com

Galatasaray ile Milli Takım arasında Servet Çetin polemiği patlak verdi

3 haftadır sakatlığı nedeniyle sarı-kırmızılı formayı giyemeyen tecrübeli oyuncunun, Guus Hiddink tarafından Almanya ve Azerbaycan maçlarının kadrosuna alınması tedirginlik yarattı. Teknik Direktör Fatih Terim bu konuda sessiz kalsa da, Servet’in yeniden sakatlanmasından korkan yöneticiler, Milli Takım çalıştırıcılarına tepki gösterdiler.
Bilindiği gibi Galatasaray’ın Real Madrid ile yaptığı özel maçta kalça kasık adalesinde 2. derecede yırtık oluşan ve tedavi süresi dolmadan sadece tek antrenmana çıktıktan sonra Avusturya karşısında görev alan Servet Çetin’in sakatlığı nüksetmişti. Milli Takım dönüşü ağrılarını saklayan Servet’in, İstanbul Büyükşehir Belediye maçında durumunun daha da kötüye gittiği ve bu nedenle 3 haftadır takımdan ayrı kaldığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Fatih Terim’in adı biyonik adama çıkan Servet’in 20 güne yakındır oynamamasından dolayı çekinceli olduğu ve bugünkü Ankaragücü maçında riske etmek istemediği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)