E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'da şok istifa---

Cimbom'da şok istifa

Cimbom'da şok istifa
30 Ağustos 2012 - 07:19 borsagundem.com

Başkan Ünal Aysal, futbol şubesinin yönetimi konusunda fikir ayrılığına düştüğü Mete Başol’dan görevini bırakmasını istedi

GALATASARAY’DA Ünal Aysal başkanlığındaki yönetimde ilk çatlağı STARSPOR ortaya çıkardı... Yöneticilerden Mete Başol’un, hafta başında görevinden istifa ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, olay şöyle gelişti: Başkan Ünal Aysal, futbol şubesinin kurumsallaşması adına, Lutfi Arıboğan’ı önemli yetkilerle donatmayı düşündüğünü yöneticilerine anlattı. Mete Başol, buna karşı çıktı. Bunun üzerine Aysal, Başol ile baş başa ayrı bir görüşme yaptı. Taraflar anlaşamayınca Aysal, Başol’dan görevini bırakmasını istedi. Tecrübeli yönetici de hafta başında istifasını sundu. Aysal’ın, olayın basına sızmasını önlemek için diğer yöneticilere talimat verdiği ve istifanın gizlendiği öğrenildi. Başol’un yerine yönetime kimin alınacağı daha sonra belli olacak.
Burak Yılmaz, Etik Kurul’a sevk edilsin
Beşiktaş camiasına hitab eden Serencebey Gazetesi, Burak Yılmaz’ın Etik Kurulu’na sevki için TFF’ye başvurdu. Başvuru dilekçesinde, Galatasaray maçında tartışmalı penaltı kararına sebep olan yıldız futbolcunun, Etik Kurul Talimatı’nın 10, 14 ve 16. Maddesi’ne göre, kuralları ihlal ettiğinin altı çizildi. Öte yandan, geçen hafta kaza geçiren Engin Baytar, Galatasaray’ın dünkü idmanlarına katılırken, bugün de 11 maçlık cezasının Tahkim’deki duruşması görülecek. Aslan’ın akşam idmanına, sağ bileğinde yırtık olan Semih ile adalesinde zorlanma olan Elmander katılmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)