E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'dan büyük protesto hazırlığı---

Cimbom'dan büyük protesto hazırlığı

Cimbom'dan büyük protesto hazırlığı
19 Ocak 2011 - 11:12 borsagundem.com

GS taraftarları pazar günü Sivas ile oynanacak lig maçında daha büyük bir protestoya hazırlanıyor

Arena'nın açılışında Başbakan Erdoğan’a gösterilen tepkilerin yankıları sürerken, taraftarlar pazar günü Sivas ile oynanacak lig maçında daha büyük bir protestoya hazırlanıyor. Hedefteki isim ise “Protestocuları kameralardan tespit edip stada almayacağız” diyen başkan Adnan Polat. Ancak G.Saray Başkanı’nın bu durumdan çekindiği için yöneticilerine maça gitmeyeceğini söylediği öğrenildi.
Seyrantepe’de ilk lig maçı
G.SARAY’IN Sivas maçını TT Arena’da oynayacağını önce VATAN yazdı, dün de Futbol Federasyonu açıkladı. Dün tüm gazeteler maçın nerede oynanacağının belirsiz olduğunu yazarken, VATAN, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararını okuyucularına duyurmuştu. Dün de statta G.Saray Kulübü ve emniyet yetkilileriyle biraraya gelen TFF söz konusu karşılaşmanın Arena’da oynanacağını resmen açıkladı.
Dün tüm gazeteler Sivas maçının nerede oynanacağının belirsiz olduğunu yazdı. VATAN okurları ise gerçeği 1 gün önceden biliyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa19 Ocak 2011 11:51

    adnan polat haklı degıl mıdır ki. türk örf ve adetlerinde evine gelmiş misafir hicbir zaman kötü karsılanmaz malasef yozlasmıs türk gencliği bunu goremıyor kanı bes kurus etmeyen insanları gormek ıstersenız mac ızlemeye gidin hepsi mevcut orda. nasıl bir ülke olduk kimsenin kimsenin ögzür iradesine saygısı yok. begenmedıgın bir gorus ve fıkır olabılır galatasaray 2000 yılında uefa sampıyonu oldu ve 10 sene sonra pırıl pırıl bır stada sahıp oldu ve o yuhaladıkları ınsanların emeklerıyle oldu. utanmaz adamlar hayatınızda hic boyle bır eglence senlık gordunuz mu yazıklar olsun size.siz degil o stadı olımpıyat stadına bıle layık degılsınız zaten sız galatasaraylı da olamazsınızzzzz. adnan polat gibi degerler zor bulunur sabredın ve kıymetini bilin. ornek azız yıldırım fener kac senedir basarısız ancak baskan hala baskan.