E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'dan iki bomba daha---

Cimbom'dan iki bomba daha

Cimbom'dan iki bomba daha
03 Şubat 2014 - 01:18 borsagundem.com

G.Saray, ara transferin bitimine az bir süre kala iki transfer daha gerçekleştirdi. Arjantinli Burdisso ve Eskişehirsporlu Veysel bugün imza atıyor

Galatasaray'da transfer döneminde her an yeni gelişmeler yaşanıyor. Bugün Arjantinli stoper Burdisso ile Eskişehirsporlu Veysel Sarı da sarı kırmızılı kulüple anlaşma sağladı.

Transferin bitimine sayılı saatler kala stoper takviyesi için çalışan Galatasaray, Arjantinli savunmacı Guilerme Burdisso ile anlaştı. Arjantinli oyuncunun ülkesinden yola çıktığı bu gece geç saatlerde İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Transfer evrakları ve işlemlerinin yetişmesi halinde Galatasaray, Boca Juniors Kulübünde forma giyen Guilerme Burdisso'yu sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralayacak.

Sarı kırmızılılar Inter'de forma giyen Ranocchia'nın 6 aylığına istediği 1.5 milyon euro garanti parasında indirim yapmaması üzerine transferde rotayı Burdisso'ya çevirdi ve kısa sürede transferini bitirdi. 

Burdisso kimdir?
Doğum tarihi: 26 Ekim 1988
Doğum Yeri: Cordoba, Arjantin
Boy: 1.87 cm
Mevkii: Stoper
Oynadığı takımlar:
Rosario Central (46 maç 4 gol)
Roma (Kiralık - 4 maç)
Arsenal Sarandi (Kiralık - 33 maç 6 gol)
Boca Juniors (29 maç 3 gol)
Milli Takım:
Arajantin (1 maç)



VEYSEL SARI DA TAMAM

Bu arada Eskişehirsporlu Veysel, kulübüne “Bedelsiz serbest kalıp futboldan uzak kalmaktan ise siz de para kazanın” mesajı gönderip İstanbul’a gelmek üzere yola çıktı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanınca Veysel Sarı, bugün Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. 

ANLAŞMANIN DETAYLARI BELLİ OLDU
 
Bugün G.Saray Kulübüne imza atacak olan Veysel Sarı için Eskişehirspor Kulübü de sarı kırmızılılarla anlaştı. Buna göre kulüpler şu şekilde anlaşmaya vardı;
 
1-Veysel Sarı, Eskişehirspor Kulübü'nden alacağı 700 bin TL'den vazgeçti. Bonservisine sayıldı
 
2-G.Saray Kulübü Necati Ateş ve Erman Kılıç transferlerinden alacağı olan 400 bin euroluk rakamdan vazgeçti
 
3-G.Saray ayrıca 300 bin Euro Eskişehirspor Kulübüne para ödeyecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)