E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbomlu oyuncuya şok suçlama---

Cimbomlu oyuncuya şok suçlama

Cimbomlu oyuncuya şok suçlama
25 Kasım 2012 - 17:12 borsagundem.com

Melo'ya son dakika penaltısını atamayan Göksu, Cimbomlu oyuncuya yüklendi

Melo'ya son dakika penaltısını atamayarak gündeme oturan Elazığsporlu Göksu Türkdoğan, Cris, Bilica gibi penaltı noktasını kazdı" dedi.
Elazığspor'un son dakikada kazandığı penaltıyı Melo kaleye geçmesine rağmen gole çeviremeyen Göksu Türkoğlu, Radyospor.com'a yaşananları anlattı.
UYUYAMADIM!
"Bu kariyerimde kaçırdığım ilk penaltı" diyen ve çok üzgün olduğunu ifade eden Göksu, "Gece zor uyudum. Tüm takımı ve Elazığ'a gönül verenleri üzdüm. O penaltıyı atacağımdan çok emindim" dedi. CRİS PENALTI NOKTASINI KAZDI
Penaltı sahnesini de anlatan Göksu, çok ilginç bir ayrıntıyı da anlattı. Göksu, "Hakem penaltı kararı verdiğinde o vuruşu ben yapmak istedim. 3 sezondur Elazığspor'da forma giyiyorum ve kariyerimde hiç penaltı kaçırmadım. Penaltı atışından önce bir konsantrasyon düşüklüğü yaşadım çünkü Muslera yerde kaldığı için maç neredeyse durmuştu. Görüntülerde sanırım yok ama Cris, daha önce Bilica'nın yaptığı gibi penaltı noktasını ayağıyla kazıdı ve bozmaya çalıştı. Hatta bir takım arkadaşımla tartıştılar" dedi.
MELO'YA GÖZ KIRPTIM
Melo ile karşı karşıya kaldığı anı da anlatan Göksu sözlerine şöyle devam etti: "Melo kaledeyken bana gözlerine bakmamı istedi. Ben de ona rahat olduğumu ifade etmek için göz kırptım. Topa vururken çok rahattım. Sonuçta kalede bir kaleci değil futbolcu vardı ama Melo beklemediğim bir şey yaptı ve çok iyi uzandı. Birazda öndeydi ama sonuç itibariyle atamadım. Bu kariyerimde kaçırdığım ilk penaltı oldu."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)