E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'u sıkıntıya soktu!---

Cimbom'u sıkıntıya soktu!

Cimbom'u sıkıntıya soktu!
03 Şubat 2012 - 15:34 borsagundem.com

Galatasaray'ın kadrosu göz önüne alındığında en önemli kozlarından biri Milan Baros...

Transfer olduğu gün sarı kırmızılı taraftarlara bayram yaptıran Çek golcü ise geldiği günden beri istikrarsızlığı ve saha içindeki agresif tavırları ile tartışılır hale geldi. Uzun süreli sakatlıkları ile bir türlü gerçek temposunu yakalayamayan Milan Baros'a, teknik direktör Fatih Terim de aslında fazla sıcak bakmıyordu.
Ancak Terim'in elinde Elmander ve Baros dışında forvet alternatifi bulunmaması Milan Baros ile devam edilmesini zorunlu kıldı. Uzun süreli sakatlıklarının yanısıra saha içinde gereksiz yere gördüğü kartlar ile problem olan Baros, Antalya maçında kaybedilen iki puanın başsorumlusu olarak görülürken, Medya tarafından da ipi çekildi!
Galatasaray'ın sezon sonu Çek golcü ile yol ayrımına gideceği vurgusu öne çıktı. Ama bu nasıl olacak?
Milan Baros'un 2012-13 sezonu sonuna kadar sarı kırmızılı kulüple sözleşmesi sürüyor. Sözleşmesine göre yılda 2.8 milyon Euro alan Baros, ayrıca maç başına da 15 bin Euro kazanıyor.
Yani Antalya maçında 15 dakikadan az sahada kalan Baros, kırmızı kartla atıldığı için yine cebine 15 bin Euro'yu koydu ve bu durumun 2013 Mayıs sonuna kadar sürmesi bekleniyor.
Çünkü Milan Baros'un son denemlerdeki performansı ile hiçbir kulüpte Galatasaray'da kazandığı parayı kazanması mümkün gözükmüyor. Siz olsanız Baros'un ve menajerininyerinde Galatasaray'ı bırakır mıydınız?
ünkü Milan Baros yakın çevresine yaptığı her konuşmada, Galatasaray'da olmaktan ve İstanbul'da yaşamaktan son derece mutlu olduğu vurgusunu yapıyor ve sözleşmesi süresince sarı kırmızılı kulüpten ayrılmayacağını belirtiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)