E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'un gözdesine kanca taktılar!---

Cimbom'un gözdesine kanca taktılar!

Cimbom'un gözdesine kanca taktılar!
13 Ocak 2014 - 07:11 borsagundem.com

Manchester United Teknik Direktörü Moyes, Mancini’nin istediği İtalyan futbolcu için dün tribündeydi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin mutlaka kadrosunda görmek istediği belirtilen Davide Astori için sarı kırmızılı ekibe büyük bir rakip çıktı. Cagliari takımının formasını giyen 27 yaşındaki İtalyan stoperi İngiliz devi Manchester United’ın yakından takip ettiği ortaya çıktı.

Çizme’de yer alan haberlere göre United Teknik Direktörü David Moyes, Serie A’da dün oynanan Cagliari-Juventus karşılaşmasını tribünden takip etti. Premier Lig’de oldukça sıkıntılı bir sezon geçiren ve ara transfer döneminde ciddi bir transfer harekatına girişeceği belirtilen Kırmızı Şeytanlar’ın sıkıntı yaşadığı savunma bölgesine yapacağı takviye için Moyes’un tribünde Astori’yi izlediği ifade edildi.

İskoç teknik adam basın tribününün hemen yanındaki bölümde otururken, neden Sant'Elia Stadı’nda bulunduğu yönündeki sorulara ise cevap vermedi. Deneyimli çalıştırıcının uzun bir süredir Astori’yi takip ettiği belirtildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)